Logo wide color

Copilul meu la 1 an

Ghidul părinților la început de drum: dezvoltarea emoțională a copilului în primul an de viață
Descoperă cum se dezvoltă emoțional copilul tău, fără să-l legeni când plânge și fără să ajungi la epuizare pentru că nu știi cum să-l mai „potolești”.
Rulează videoul

6 ore

DE CONȚINUT

20

DE EPISOADE

60.000+

DE PĂRINȚI ECHILIBRAȚI

15+

PROGRAME ȘI CURSURI

95% părinți

AU VOTAT CU 5 STELE

2 din 3 mame de „copii mici” cred că nu-și fac bine „meseria” de părinte

Dacă bebelușii noștri s-ar naște cu „un manual de instrucțiuni”, probabil viețile noastre ar fi mai liniștite.

Însă realitatea e că nu ne anunță nimeni când le vor ieși primii dinți, când vor trece colicii sau când e cel mai bine să începem diversificarea.

Așa că trecem prin fiecare zi ca prin ceață, având în suflet un infinit de întrebări de la „Oare nu am suficient lapte?” și „De ce se trezește noaptea din 2 în 2 ore?” până la „Ce fac greșit?” și „De ce alte mame se descurcă așa bine?”.

Orice părinte merită să se bucure din plin de startul în viață al copilului său, fără griji în exces și fără nopți nedormite.

Cursul Copilul meu la 1 an te pregătește pentru începutul provocator de a fi părinte, prin a îndeplini nevoile nu doar fiziologice, ci și emoționale ale copilului tău.

60,8 K părinți în Parents App

850 K urmăritori pe Facebook

174 K urmăritori pe Instagram

Cine este ghidul tău?

Irina Irgoveanu este mama a 2 copii,
Mihai și Ema, și trainer certificat în
Metodologia All About Parenting.

Irina Irgoveanu este mama a 2 copii, Mihai și Ema, și trainer certificat în Metodologia All About Parenting.

Înainte să devină trainer în parenting, Irina a urmat tradiția familiei și a devenit a patra generație de avocați. Însă ceva s-a schimbat și, odată cu nașterea lui Mihai, copilul cel mare, s-a apucat să studieze psihologia și cum poți crește un copil împlinit, puternic și sănătos emoțional.

Din dorința de a ști cât mai mult, a intrat în programul All About Parenting în urmă cu 4 ani și s-a îndrăgostit de această metodă și de ideea că poți transforma dragostea pentru educația echilibrată a copiilor într-o meserie.

Până acum, lrina a susținut peste 200 webinarii gratuite la care au participat nu mai puțin de 55000 părinți din întreaga lume.

Cursul Copilul meu la 1 an este cel mai recent curs creat de Irina cu scopul de a ajuta cât mai mulți părinți la început de drum să se bucure de perioada bebelușiei, în loc să trăiască printre griji, țipete sau oboseală și să-și dorească să dea timpul înapoi.

Irina Irgoveanu jpg

Ce spun părinții

old woman jpg

Aici e locul potrivit pentru a crește OAMENI

„Mulțumesc mult, Irina, pentru prezentările f bine structurate, informații utile cu exemple la subiect...

Mariana

adorable daughter lovely mother scaled

Am simțit cum eforturile mele au dat roade

„Ieri la micul dejun, fetița mea de 4 ani mi-a spus: "Mami, te iubesc! Ești drăgălașă! Ești așa frumoasă...

Ioana

mom with baby jpg

E minunat că putem avea și noi parte de ghidare!

„Foarte fain și cursul de azi! Mulțumim, Irina, și echipa din spate! Informațiile, prezentarea, interacțiunea cu noi...

Kinga

Ce înveți din cursul despre primul an de viață al copilului
 1. Dezvoltarea creierului la copii
  De ce copilul nu este un adult în miniatură și ce așteptări să ai de la un copil cu vârsta de 1 an.

 2. Atașamentul și empatia
  Care sunt cele 3 tipuri de atașament și cum să-i oferi copilului un atașament sigur.

 3. Nevoia de competență
  De ce copilul are nevoie de limite blânde și ferme, încă de când e bebeluș.

 4. Valori, relații, stiluri parentale
  Cum arată valorile tale și ale partenerului și de ce este important să recunoști stilul parental al partenerului, pentru a evita discuțiile în contradictoriu.

Unde și cum pot să învăț

Cursul „Copilul meu la 1 an” este un ghid care te învață, pas cu pas, cum să-i oferi bebelușului tău un start sănătos în viață, fără griji în exces și gânduri precum „Nu mai pot!” sau „E prea mult!”.

Îl poți urmări direct din aplicația Parents, pe telefon, laptop, desktop sau tabletă, în funcție de cum e mai potrivit și comod pentru tine. Un episod durează în medie 20 de minute, așa că îl poți urmări la pauza de cafea, în autobuz sau după ce ai adormit copilul.

În această călătorie, pornești de la înțelegerea celor 3 nevoi psihologice de bază cu care orice ființă umană se naște (nevoia de conectare, nevoia de competență și nevoia de control). Apoi, afli cum se dezvoltă creierul la copii și de ce bebelușul nu se oprește din plâns când îi spui „Potolește-te odată!”. Mai departe, descoperi teoria atașamentului și empatia, elemente care îi oferă copilului sentimentul că e văzut, acceptat, iubit. În continuare, afli cum să-l lași pe copilul tău de un an să exploreze lumea din jurul său, în timp ce-i oferi siguranță, fără să-i spui continuu „Acolo nu e voie! Faci buba!”. În final, înțelegi care sunt valorile tale și ale partenerului tău și cum „să cădeți la pace” când gândiți diferit.

Vei afla toate acestea pe parcursul a 20 de episoade video cu durata de aproximativ 6 ore. Practic, la finalul acestei călătorii, vei avea mai multă încredere ca părinte, fără să simți că cea mai frumoasă perioadă din viața bebelușului tău îți scapă printre degete.

mockup copilul meu la 1 an jpg
Cursul poate fi văzut în aplicația Parents.

Imediat ce te înscrii, vei avea acces la cele 20 de episoade video.
Acestea sunt împărțite astfel:

Descoperă cum să-i satisfaci copilului cele 3 nevoi psihologice de bază, din prima zi de viață și cum se dezvoltă creierul său până la vârsta de 1 an.
Afli ce este teoria atașamentului și cum să folosești empatia când copilul tău plânge din cauza colicilor, vrea să fie alăptat non stop sau desenează pereții.
Înveți 6 pași prin care poți încuraja dorința de explorare a copilului tău și care este legătura între atașament și autenticitate.
Prin intermediul acestor episoade, tu și partenerul tău vă cunoașteți mai bine valorile și stilurile parentale și aflați cum să evitați luptele de putere când tu zici una, iar el alta.

Bonusuri

Acces la comunitatea All About Parenting de pe Telegram

Aici poți schimba idei și mici victorii alături de alți părinți care vor să-și învețe copiii să se împrietenească cu banii.

bonus1
Participi la sesiuni Q&A

Alături de Irina Irgoveanu și Ana-Maria Iancu, traineri certificați în metodologia All About Parenting, vei învăța să aplici mai bine tehnicile din curs. Dacă o tehnică nu-ți iese sau ai o nelămurire, sesiunile Q&A îți dau ocazia să-ți clarifici cunoștințele.

bonus2
Completezi quiz-uri pentru verificarea informațiilor
După ce finalizezi fiecare parte din curs, parcurgi un quiz de maxim 5 minute ca să te asiguri că ai înțeles corect termenii și tehnicile oferite.
quizuri
Primești răspunsuri direct în aplicație
Dacă ai vizionat un video și ai o întrebare, adreseaz-o sub video-ul respectiv, iar unul dintre consilierii All About Parenting îți va răspunde în cel mai scurt timp.
bonus3 jpg

Intră în program

15 zile garantie jpg
Garanție 15 zile

Ai la dispoziție 15 zile să testezi cursul Copilul meu la 1 an. Dacă urmărești episoadele video, pui în practică tehnicile și nu ai rezultatele dorite sau simți că, din orice motiv, aceste metode nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați (pe toți).

Ai acces la curs un an de zile

Odată ce te-ai înscris, te poți întoarce timp de un an de zile la orice tehnică sau informație din curs.
Reducere 50%

Intră astăzi în program și bucură-te de prețul special de 499 lei în loc de 1000 lei.

Intră în program

mockup copilul meu la 1 an jpg

Intră în cursul
„Copilul meu la 1 an”

mockup copilul meu la 1 an jpg

Înscrie-te acum

(50% reducere) 

1000 lei

499 lei

Ai acces la cursul online despre primul an din viața copilului

Întrebări frecvente

Cursul cuprinde 20 de episoade video pe care le poți vedea oricând de pe desktop, telefon, tabletă sau laptop. Durata unui episod este în medie 20 de minute. Cursul conține atât informații, cât și tehnici și bune practici ca să treci cu brio de primul an din viața copilului tău.

„Copilul meu la 1 an” este un curs online care nu îți prezintă doar informații despre îngrijirea fiziologică a bebelușui, ci afli cum se dezvoltă creierul lui în primul an de viață, cum să-i asiguri un atașament securizant și cum să-i îndeplinești nevoile emoționale, fără să uiți de tine.
În maxim un an de zile. 🙂 Întreg cursul durează aproximativ 6 ore pe care le poți vedea în ritmul tău. Indiferent că îl vezi în câteva zile sau într-o lună întreagă, cursul este al tău timp de un an de zile și te poți întoarce la informații în acest interval de timp.

Intră în cursul
„Copilul meu la 1 an”

mockup copilul meu la 1 an jpg

Înscrie-te acum

(50% reducere) 

1000 lei

499 lei

Ai acces la cursul online despre primul an din viața copilului

All About Parenting este cea mai activă organizație la nivel global pentru educația părinților despre comportamentele copiilor, pe baza celor mai noi cercetări în psihologie. În ultimii 10 ani, All About Parenting a organizat peste 3.000 de seminarii gratuite, conferințe și workshopuri la care au participat peste 1.000.000 de părinți din întreaga lume. Credem că relația dintre părinți și copii este primul loc unde educația poate face diferența cea mai mare în viitor.

© Copyright 2024 All About Parenting
Aici e locul potrivit pentru a crește OAMENI
„Mulțumesc mult, Irina, pentru prezentările f bine structurate, informații utile cu exemple la subiect, pentru dedicarea și jucăușenia ta. Ești minunată tu și extraordinar tot programul Uraniei Cremene. Felicitări! Ca bunică și mai ales ca pediatră, vă mulțumesc vouă dragi mămici și tătici prezenți la curs că doriți să găsiți cele mai noi și bune soluții pentru a crește adevărați OAMENI. Aici e locul potrivit. Felicitări și vouă!”

Mariana

Am simțit cum eforturile mele au dat roade
„Ieri la micul dejun, fetița mea de 4 ani mi-a spus: „Mami, te iubesc! Ești drăgălașă! Ești așa frumoasă, chiar dacă ai degetel tăiat, chiar dacă nu ai părul spălat și nu ți-ai dat cu din alea pe față!” Mi-a spus asta în timp ce îi dădea frățiorului ei mai mic să manance cereale cu lapte. Și erau cereale peste tot, pe masa, pe jos, pe hainuțele lor. Iar eu abia facusem curat. Din fericire am avut tăria să nu le spun nimic și să-i las să „mănânce” așa cum știau ei”. Cand am auzit vorbele ei am simțit cum eforturile mele și sfaturile primite din partea echipei All About Parenting, au dat roade. Am simțit că am primit cel mai frumos cadou.”

Ioana

E minunat că putem avea și noi parte de ghidare!
„Foarte fain și cursul de azi! Mulțumim, Irina, și echipa din spate! Informațiile, prezentarea, interacțiunea cu noi – totul a fost foarte inspirat și ajută mult! 🤗🤗 E minunat că în procesul de a deveni ghid pentru copiii noștri, putem avea și noi parte de ghidare! Suntem recunoscătoare! Transformarea noastră, pentru a deveni cea mai bună versiune de părinte ce putem fi, este mult susținută de ceea ce faceți voi! Vă felicit și eu!”

Kinga

Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web și pentru a vă oferi cea mai bună experiență personalizată de utilizator online. Nu colectăm date personale prin cookie-uri. Făcând clic pe Accept, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.