Ajută-i pe cei din jur să devină părinți mai buni!
Dă vestea mai departe și oferă-le prietenilor tăi șansa de a deveni părinți mai buni pentru copiii lor.

Poți recomanda un seminar celor apropiați, din secțiunea de Evenimente a aplicației Parents, folosind butonul de distribuire.

Acest sistem promovează recomandarea webinariilor în rândul cunoștințelor și prietenilor tăi. Dacă ai o listă de abonați sau o comunitate mai mare către care vrei să ne recomanzi, te rugăm să ne contactezi, pentru a te putea îndruma corect și sprijini cu informațiile de care ai nevoie.

Bine de știut:

1. Pentru fiecare părinte care se înscrie la seminarul recomandat de tine și apoi alege să intre în programul All About Parenting, primești 243 RON.

2. Vei primi cei 243 RON după o perioadă de garanție de 60 de zile de la momentul în care programul a fost achiziționat de părintele recomandat de tine, dacă acesta are în continuare comanda activă.

3. În momentul în care devii eligibilă să primești cei 243 RON, vei fi contactată de unul dintre colegii noștri.

4. Poți folosi banii primiți pentru a plăti o rată a programului, în caz că ești clientă All About Parenting, sau îi poți transfera în contul personal.

Responsabilitatea pentru calculul și achitarea impozitelor și datoriilor aferente recompensei de față îți aparțin în totalitate.

All About Parenting este cea mai activă organizație la nivel global pentru educația părinților despre comportamentele copiilor, pe baza celor mai noi cercetări în psihologie. În ultimii 10 ani, All About Parenting a organizat peste 3.000 de seminarii gratuite, conferințe și workshopuri la care au participat peste 1.000.000 de părinți din întreaga lume. Credem că relația dintre părinți și copii este primul loc unde educația poate face cea mai mare diferență în viitor.
© Copyright 2023 All About Parenting