Logo wide color

Ghiozdănelul Curios

Ghidul Părinților ai căror Copii iubesc Școala

Află cum să-i oferi copilului tău tehnici excepționale de învățare și cum să-l ajuți să fie responsabil cu temele

Rulează videoul

5h 15m

DE CONȚINUT

35

DE EPISOADE

60.000+

DE PĂRINȚI ECHILIBRAȚI

15+

PROGRAME ȘI CURSURI

95% părinți

AU VOTAT CU 5 STELE

Copilului nu-i place la școală. Cine e de vină?

„M-am plictisit azi la ore.”
„Mami, îmi faci tu tema la mate? E prea grea!”
„De ce trebuie să învăț tabelul lui Mendeleev? La ce îmi folosește?”

Dacă și tu auzi adesea astfel de replici de la copilul tău, probabil îți dorești să-l ajuți să fie mai motivat să învețe sau să-și facă temele singur.

Problema e că pare din ce în ce mai greu ca atenția copilului să rămână „trează” la ore sau să-și scrie tema la mate, fără să-i promiți o oră de Minecraft.

Și pare din ce în ce mai ușor să dăm vina pe sistemul educațional învechit sau pe dascălii care nu se mai implică sau care cer prea multe de la copii.

Adevărul e că, de fapt, copiilor le place să învețe, doar că au nevoie de sprijin din partea noastră, astfel încât să nu renunțe când înmulțirea nu le iese din prima sau când alt copil are note mai bune decât el.

Ghidul „Ghiozdănelul curios” te învață cum să-i transmiți copilului că temele și școala sunt responsabilitatea lui și îți oferă tehnicile potrivite prin care să transformi învățarea din „corvoadă” în bucurie.

60,8 K părinți în Parents App

850 K urmăritori pe Facebook

174 K urmăritori pe Instagram

Cine este ghidul tău?

Urania Cremene, creatoarea programului All About Parenting

Urania Cremene este mama lui Amos și, probabil, cel mai apreciat expert în parenting din România. Cu o experiență de peste 20 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

Creatoare a programului All About Parenting, ea a ajutat peste 60.000 de părinți să-și crească copiii cu fermitate și căldură.

Ghidul „Ghiozdănelul curios” a fost gândit de Urania pentru a ajuta cât mai mulți părinți să-și sprijine copiii în procesul învățării, astfel încât temele și școala să nu fie o obligație, ci un instrument de (auto)cunoaștere și chiar atingere a performanțelor.

Urania jpg

Ce spun părinții

adorable daughter lovely mother scaled

Apreciază efortul, nu doar rezultatele...

„Primul lucru care îmi vine în minte dintre cele învățate este: apreciază efortul, nu doar rezultatele. Înainte vorbeam...

Delia

mother with little child spend time park 1157 27799 1 jpg

Am încredere în stilul All About Parenting...

„Copiii mei încă nu sunt la scoala, am achiziționat cam toate programele pentru ca am încredere...

Sabina

mother with son playing summer park 1157 21804 jpg

Am parcurs cam toate programele...

„Am parcurs cam toate programele All About Parenting și sunt tare încântată de eficiența lor.

Daniela

happy beautiful woman walking park 1262 20545 jpg

Am devorat programul...

„Am devorat programul, mă voi întoarce cu siguranță sa il revad. Am pus in practica cam tot din program. Cea mai însemnată reușită: am amenajat...

Loredana

meet best teacher our school 329181 10530 jpg

„Sunt cadru didactic și programul...

„Sunt cadru didactic și programul mă ajută să am și o altă perspectivă la clasă. Aplicăm intuitiv tehnicile...

Daniela

mother with daughter playing summer park scaled

M-a ajutat să identific ce anume îl motivează...

„Vizionez în paralel programul mare All About Parenting și Totul despre învățare și sunt impresionată...

Irina

Ce înveți din ghidul despre învățare

  1. Ce faci când copilul e distras Afli de ce îi e atât de greu să stea locului când face lecții și cum îl ajuți să se concentreze când mintea „fuge” pe fereastră sau spre telefon.
  2. Cum îi transmiți că responsabilitatea învățării e a lui Înveți 3 tehnici ca să-i crești răbdarea și dorința de a duce la final o temă sau un proiect care i se par grele, pentru ca mai încolo să nu fugă de responsabilități în relații sau la locul de muncă.
  3. Cum transformi greșelile în oportunități de învățare Afli cum îți ajuți copilul să ajungă la performanță și să-l încurajezi să meargă mai departe, chiar și după un eșec.
  4. Cum îl sprijini să-și facă singur temele Înveți ce să faci ca să nu mai fii „jandarmul temelor” și să rămâi părintele care încurajează, nu care sperie și țipă atunci când copilul spune „Nu-mi place să fac lecții!”.

Unde și cum pot să învăț

Cursul „Ghiozdănelul Curios” este un ghid care îți arată, pas cu pas, cum să-ți ajuți copilul să iubească învățarea, temele și școala.

Îl poți urmări direct din aplicația Parents, pe telefon, laptop, desktop sau tabletă, în funcție de cum e mai potrivit și comod pentru tine. Un episod durează între 5 și 15 minute, așa că îl poți urmări la pauza de cafea, în autobuz sau după ce ai adormit copilul.

În această călătorie pornești de la provocările copiilor, părinților și profesorilor în procesul învățării, astfel încât să nu mai căutăm „un vinovat”. Apoi, afli cum învață creierul uman, ce este triunghiul competenței și cum îți ajuți copilul să atingă performanța pe termen lung, fără să ajungă la burnout. Mai departe, treci la acțiune și primești o serie de tehnici ajutătoare pentru școală și teme, de la feedback-ul echilibrat și importanța somnului până la cum poți transforma ecranul în partener de învățare și poziția biroului în camera copilului.

Vei afla toate acestea pe parcursul a 35 de episoade video cu durata de 5 ore și 15 minute. Practic, la finalul acestei călătorii, vei ști ce stil de învățare are copilul tău, ce greșeli să eviți când vine vorba de teme și școală și care sunt condițiile care trebuie îndeplinite pentru a-l ajuta să învețe mai ușor și fără presiune.

Ghiozdanelul Curios mockup new 2

Cursul poate fi văzut în aplicația Parents.

Imediat ce te înscrii, vei avea acces la cele 35 de episoade video. Acestea sunt împărțite astfel:

În acest episod afli ce vei descoperi în acest program despre învățare.

În acest episod descoperi provocările cu care se confruntă copiii, părinții și profesorii în contextul învățării.

Afli care sunt cele 4 cadrane ale învățării, conform studiului ELLI, ce poziție ocupă România în acest clasament, Teoria lui B.F. Skinner și Teoria Autodeterminării în contextul învățării.

Înveți cum să-ți ajuți copilul să atingă performanța pe termen lung, pornind de la pasiunile sale, fără să simtă că mai copilărește și afli cum să-i prezinți informații pe care să nu le respingă pe motiv că sunt „plictisitoare”.

Aici afli cum să-ți sprijini copilul să termine ce a început și cum să-l ajuți să-și dezvolte gândirea critică.

Afli cum să-i transmiți copilului că temele sunt treaba lui, fără pedepse și recompense.

Primești o serie de tehnici prin care copilul poate jongla cu teoria și practica, astfel încât să aibă parte de o învățare activă, nu pasivă.

În acest episod, revezi, pe scurt, informațiile și tehnicile prezentate în curs.

Bonusuri

Acces la comunitatea All About Parenting de pe Telegram

Aici poți schimba idei și mici victorii alături de alți părinți care vor să-și învețe copiii să se împrietenească cu banii.

bonus1
Participi la sesiuni Q&A

Alături de Irina Irgoveanu și Ana-Maria Iancu, traineri certificați în metodologia All About Parenting, vei învăța să aplici mai bine tehnicile din curs. Dacă o tehnică nu-ți iese sau ai o nelămurire, sesiunile Q&A îți dau ocazia să-ți clarifici cunoștințele.

bonus2
Primești răspunsuri direct în aplicație
Dacă ai vizionat un video și ai o întrebare, adreseaz-o sub video-ul respectiv, iar unul dintre consilierii All About Parenting îți va răspunde în cel mai scurt timp.
bonus3 jpg

Intră în program

Garanție 15 zile

Ai la dispoziție 15 zile să testezi cursul despre învățare. Dacă urmărești episoadele video, pui în practică tehnicile și nu ai rezultatele dorite sau simți că, din orice motiv, aceste metode nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați (pe toți).

15 zile garantie 1
Ai acces pe viață

Odată ce te-ai înscris, îl ai pentru totdeauna și te poți întoarce ori de câte ori ai nevoie de o tehnică sau informație.

Reducere 50%

Intră astăzi în program și bucură-te de prețul special de 499 lei în loc de 1000 lei.

Upgrade-uri gratuite
Dacă în timp vom adăuga noi episoade în program, ai acces gratuit, fără să plătești în plus pentru ele.

Intră în program

Ghiozdanelul Curios mockup new 2

Intră în cursul despre învățare

Ghiozdanelul Curios mockup new 2

Înscrie-te acum

(50% reducere) 

1000 lei

499 lei

Ai acces la cursul online despre învățare

Întrebări frecvente

Cursul cuprinde 35 de episoade video pe care le poți vedea oricând de pe desktop, telefon, tabletă sau laptop. Durata unui episod este între 5 și 15 minute. Cursul conține atât informații, cât și tehnici și bune practici ca al tău copilul să învețe și să-și facă temele, fără să stai cu gura pe el.

„Ghiozdănelul curios” este un curs despre învățare în care nu dăm vina pe profesori slab pregătiți, pe părinți neimplicați sau pe copii leneși. Cursul îți arată care este responsabilitatea ta, ca părinte, în procesul învățării și cum să-ți ajuți copilul să devină conștient de responsabilitatea lui față de teme, școală și învățare, prin tehnici practice pe care le poți aplica cu ușurință.

Nu există un deadline. 🙂 Întreg cursul durează 5 ore și 15 minute pe care le poți vedea în ritmul tău. Indiferent că îl vezi în câteva zile sau într-o lună întreagă, cursul este al tău pe viață și te poți întoarce oricând la informații.

Intră în cursul despre învățare

Ghiozdanelul Curios mockup new 2

Înscrie-te acum

(50% reducere) 

1000 lei

499 lei

Ai acces la cursul online despre învățare

All About Parenting este cea mai activă organizație la nivel global pentru educația părinților despre comportamentele copiilor, pe baza celor mai noi cercetări în psihologie. În ultimii 10 ani, All About Parenting a organizat peste 3.000 de seminarii gratuite, conferințe și workshopuri la care au participat peste 1.000.000 de părinți din întreaga lume. Credem că relația dintre părinți și copii este primul loc unde educația poate face diferența cea mai mare în viitor.

© Copyright 2024 All About Parenting

Apreciază efortul, nu doar rezultatele…

„Primul lucru care îmi vine în minte dintre cele învățate este: apreciază efortul, nu doar rezultatele. Înainte vorbeam și ceream prea mult de la copil, după ce am ascultat programul îi arăt mai des aprecierea pentru efortul depus și copilul este mult mai cooperant. Mi-aș dori ca persoanele implicate în învățământ/învățători, profesori să aibă acces și să fie deschisi la acest program. Din pacate, nu toți sunt dispuși să se implice și nu-i interesează să se conecteze cu copiii la clasa.”

Delia

Am încredere în stilul All About Parenting…

„Copiii mei încă nu sunt la scoala, am achiziționat cam toate programele pentru ca am încredere în stilul All About Parenting. Cred că mă ajuta și pe mine, dar și pe copii faptul ca acum descopăr ce stil de învățare au, astfel încât să fim pregătiți pentru când vor începe școala.”

Sabina

Am parcurs cam toate programele…

„Am parcurs cam toate programele All About Parenting și sunt tare încântată de eficiența lor. Din Ghiozdănelul Curios am aflat despre o tehnică de mare succes la fiul meu: facem un cântecel sau o poezie în rime pentru a memora mai ușor. I se pare distractiv și este eficientă, învață foarte repede așa.”

Daniela

Am devorat programul…

„Am devorat programul, mă voi întoarce cu siguranță sa il revad. Am pus in practica cam tot din program. Cea mai însemnată reușită: am amenajat camera copilului așa cum a ales el. A ieșit mai bine decât dacă aș fi apelat la un designer. Nu m-aș fi gândit niciodată la ceea ce a ales el. Biroul a ales să îl pună perpendicular cu fereastra și nu paralel, cum îl pusesem initial. Faptul că are camera așa cum și-o imagina i-a dat o mare încredere în el și acum stă de drag în camera lui pentru teme și nu numai.
Alte aha uri: felul in care sa raportez eu, parintele, la notele lui, am identificat stilul lui de învățare.
Investesc constant în dezvoltarea mea personală și se vede în comportamentul copilului meu. Vreau să cresc un copil echilibrat, competent și încrezător în forțele lui.”

Loredana

„Sunt cadru didactic și programul…

„Sunt cadru didactic și programul mă ajută să am și o altă perspectivă la clasă. Aplicăm intuitiv tehnicile prezentate, m-a surprins plăcut că Urania le-a reunit într-un program. Hărțile mentale le aplicam și acum o fac mai conștient cu elevii mei.”

Daniela

M-a ajutat să identific ce anume îl motivează…

„Vizionez în paralel programul mare All About Parenting și Totul despre învățare și sunt impresionată de felul în care programele se completează. M-a ajutat să identific ce anume îl motivează pe copilul meu astfel încât el să învețe din plăcere. E important să cresc plusurile acolo unde copilul este talentat. Poziționarea biroului, amenajarea camerei de studiu contează enorm. Eu i-am mutat biroul cu vedere la perete către cameră/fereastră și imediat copilul a început să petreacă mai mult timp la birou.”

Irina

Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web și pentru a vă oferi cea mai bună experiență personalizată de utilizator online. Nu colectăm date personale prin cookie-uri. Făcând clic pe Accept, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.