Învață cum să crești
un copil cu fruntea sus,
într-o lume în continuă schimbare.

Artboard 3 1

Învață cum să crești
un copil cu fruntea sus,
într-o lume în continuă schimbare.

Descoperă cum să gestionezi refuzurile, emoțiile copleșitoare și comportamentele negative ale copilului,

fără să-l pedepsești sau umilești, astfel încât să-l pregătești pentru orice provocare, acum și mai târziu.

(243 lei/ lună, aproape cât alocația copilului tău)

Când simți că dai greș ca părinte

Copiii nu vin pe lume cu „instrucțiuni de utilizare”, iar experiența de a fi părinte nu e așa cum ți-ai imaginat.

Când îl rogi frumos să vină la masă, când îl convingi să se spele pe dinți doar dacă-i promiți 30 de minute la desene, când stai cu ochii pe el până își face temele, exact ca un polițist sau când afli că al tău copil își lovește colegii, chiar dacă i-ai interzis să facă asta, fiecare zi devine tot mai copleșitoare.

Deși ți-ai promis că nu vei face aceleași greșeli ca părinții tăi, te surprinzi când ridici tonul sau palma la copil sau când lași de la tine încă un dulce sau încă un episod de desene animate. Te surprinzi cum ești ba prea autoritară și severă, de parcă ai vrea ca al tău copil să te știe de frică, ba prea permisivă, de parcă cel mic ar putea „să te joace pe degete”.

98% dintre părinți sunt fie permisivi, fie autoritari și folosesc metode nepotrivite pentru a-și convinge copiii să-i asculte, precum: pedeapsa, negocierea, recompensa, amenințarea, cedarea.

Indiferent în ce extremă te afli, poate că-ți promiți că de mâine vei face altfel. Doar că nu știi ce sau cum, chiar dacă ai citit cărți, ai ascultat podcasturi sau ai văzut filmulețe pe YouTube. Iar seara adormi în gând cu întrebarea „Unde greșesc?” și cu sentimentul de vinovăție că și azi ai țipat la copil mai mult decât l-ai îmbrățișat.

98% dintre părinți sunt fie permisivi, fie autoritari și folosesc metode nepotrivite pentru a-și convinge copiii să-i asculte, precum: pedeapsa, negocierea, recompensa, amenințarea, cedarea.

Indiferent în ce extremă te afli, poate că-ți promiți că de mâine vei face altfel. Doar că nu știi ce sau cum, chiar dacă ai citit cărți, ai ascultat podcasturi sau ai văzut filmulețe pe YouTube. Iar seara adormi în gând cu întrebarea „Unde greșesc?” și cu sentimentul de vinovăție că și azi ai țipat la copil mai mult decât l-ai îmbrățișat.

Părinții din ziua de azi sunt tot mai singuri

Se spune că e nevoie de un sat ca să crești un copil.

Dacă înainte copiii erau crescuți într-o comunitate, laolaltă cu părinții, bunicii, alte rude și poate chiar și vecinii mai dădeau câte o mână de ajutor, astăzi suntem din ce în ce mai singuri.

Copilul este crescut de mama și de tata, iar bunicii fie sunt la distanță, fie nu sunt prezenți dintr-un motiv sau altul.

În plus, sunt atât de multe „curente” de creștere a copilului încât tot mai mulți părinți se izolează unii de ceilalți dacă nu împărtășesc aceleași valori. Cu toate că grupurile de părinți din rețelele de socializare sunt numeroase ca membri, atunci când ai nevoie să plângi pe umerii cuiva, să spui cât de greu e câteodată, să ceri un sfat și să nu primești în schimb critici sau replici de soiul „De ce-ai mai făcut copil dacă te plângi atât?”, se face liniște.

E liniște în afara ta, dar înăuntru e un sentiment de disperare. Pentru că orice părinte, indiferent cu ce a greșit simte nevoie să i se acorde o șansă, să fie văzut, înțeles și acceptat.

De aceea, am creat

logo wide
un program pentru părinți, o experiență dinamică ce îmbină întâlniri Live, cu studiul individual, unică de acest fel în România.

De ce o experiență LIVE?

woman talking online

1. E demonstrat că oamenii învață mai ușor și cu mai multă bucurie dacă se simt conectați cu cei alături de care învață, dacă nu simt frică sau presiune. Tocmai de aceea am gândit un context în care părinții să se simtă confortabil să pună întrebări, să greșească și să încerce din nou, fără teama că vor fi judecați sau arătați cu degetul. Un cerc al siguranței pentru părinți care vor să facă azi, mai bine decât ieri, în relația cea mai importantă pentru ei, relația cu copiii lor.

community 1

2. Puterea unei comunități e fantastică. Știi când ești la un concert, la un meci sau… la biserică, în noaptea de Crăciun și toată lumea aplaudă sau cântă, și ai piele de găină? Asta vrem să simtă părinții când intră în comunitatea All About Parenting: că și în zilele în care poate nu au energie să se ridice din pat și să învețe cum să fie părinți mai răbdători, e acolo un grup de oameni frumoși de la care pot primi o vorbă bună, o încurajare sau răspunsul la o frământare.

woman using laptop

3. Imaginează-ți sute, mii de oameni care învață în același timp cum să crească o generație de copii care știu că emoțiile nu sunt bune sau rele, care știu să pună limite sănătoase și care știu că bullying-ul nu îi face mai populari, ci sunt empatia și blândețea cele care te fac „cool”.

(243 lei/ lună, aproape cât alocația copilului tău)

family 1
1 +
părinți în program
education
1

Teme

logotype
1

Sesiuni Live

badge
0 %

dintre părinți
i-au dat ★★★★★

family 1
1 +
părinți în program
education
1
Teme
logotype
1

Sesiuni Live

badge
1 %
 dintre
părinți
i-au dat ★★★★★

Descoperă drumul

de laE greu să fii părintelaSunt cel mai bun părinte pentru copilul meu

cu ajutorul programului All About Parenting Live.

Experiența în program este gândită asemenea unei flori.

Cea mai importantă parte a florii este centrul ei, cel care susține întreaga bogăție de petale. Centrul programului nostru se numește „Fundația unui părinte echilibrat” și este un nucleu teoretic esențial ce îți vorbește, printre altele, despre Cele 3 Nevoi Psihologice de Bază ale Copiilor.

După ce am fixat baza, îți oferim un prim strat de petale – sesiunile LIVE, 18 la număr, în care vei primi informații, tehnici, soluții pe 9 teme extrem de importante pentru noi părinții, indiferent de vârsta copiilor noștri, de la cooperare si disciplină, până la rezolvarea conflictelor și bullying.

Nu ne oprim aici, fiindcă avem nevoie să aplicăm ceea ce învățăm, motiv pentru care am integrat în program o serie de materiale suport, teme pentru acasă și exerciții care te ajută să transformi tehnicile în… realitate. Să le adaptezi familiei tale, vieții voastre, și problemelor care te dor cel mai tare.

Și, ca floarea să fie completă, nu puteam să uităm de importanța comunității. E demonstrat că oamenii învață mai ușor și cu mai multă bucurie dacă se simt conectați cu cei alături de care învață, dacă nu simt frică sau presiune. Tocmai de aceea am gândit un context în care părinții să se simtă confortabil să pună întrebări, să greșească și să încerce din nou, fără teama că vor fi judecați sau arătați cu degetul.

new flower
Să luăm pe rând centrul și primul strat de petale:
daughter high fiving with parents scaled
Centrul: „Fundația unui părinte echilibrat”

Afli: 

  • ce înseamnă “părinte permisiv”, și de ce permisivitatea și răsfățul excesiv pot duce la iresponsabilitate;
  • ce înseamnă “părinte autoritar” și cât de mult rău îi face copilului să fie crescut cu pedepse, reguli exagerate sau prea multe responsabilități;
  • cum se dezvoltă creierul copilului și de ce nu putem avea anumite așteptări, până la o anumită vârstă (cum ar fi să-și controleze emoțiile sau să știe ce înseamnă “5 minute” când îl rogi să stea liniștit și să te lase să dai un telefon).
  • de ce ar fi ideal să ajungem la un stil de parenting echilibrat și cum putem face asta, cu ajutorul celor 3 nevoi psihologice de bază.
Centrul: „Fundația unui părinte echilibrat”
mother daughter gather morning front mirror scaled
Petala „Stima de sine și motivația optimă”

Aici vei învăța să rezolvi toate acele situații în care copilul nu are încredere în el, e timid, e temător, spune „dar eu nu știu, dar eu nu pot, fă tu, eu nu mă pricep, Miruna e mai bună decât mine la mate, eu sunt praf!”.

În luna dedicată acestei teme, vei afla:

  • răspunsuri la întrebări precum: „Copilul meu e prea închis în el. Cum să-l ajut?”, „Cum să-l încurajez să intre în joc cu alți copii?” sau „Acasă îi turuie gura toată ziua, iar la școală nu vrea să ridice mâna”
  • cum să crești un copil curat pe interior, stăpân pe sine și care nu cade când dă de greu, ci vede greșelile drept oportunități de învățare
  • care sunt dezavantajele folosirii „etichetelor”, umilirii sau comparațiilor atunci când copilul nu face ce-i ceri
Petala „Stima de sine și motivația optimă”
shutterstock 1688129020 scaled
Petala „Un copil competent este un copil responsabil”

Această temă te va ajuta să ai un copil care te aude, care înțelege ce îi ceri, care spune din ce in ce mai des „da, mami”. Si asta pentru că vei ști cum să stabilești reguli pe care să le respecte si cum sa ii obții acordul, fără mită, pedeapsă, amenințare sau cedare.

Vei învăța cum poți scăpa de:

  • situațiile în care trebuie să îi repeți de 100 de ori să închidă televizorul sau 
  • momentele de la masă când împinge farfuria cu mâncare, deși te-ai străduit și i-ai gătit felul lui preferat sau 
  • serile în care te ignoră atunci când îi ceri să își strângă jucăriile de pe jos.
Petala „Un copil competent este un copil responsabil”
family parenthood communication people concept happy mother father little girl having dinner talking restaurant cafe scaled
Petala „Rezolvarea problemelor și luarea deciziilor”

Aici afli ce să faci, pas cu pas, atunci când copilul vine la tine cu o problemă, astfel încât să-l înveți să fie descurcăreț când tu nu ești acolo să-l ajuți, chiar și în cele mai provocatoare situații.

Vei învăța cum să scapi de situațiile în care:

  • copilul vine la tine să „pârască” alt copil care i-a smuls jucăria;
  • copilul renunță să mai facă baschet/ balet/ înot pentru că un alt copil l-a jignit sau s-a luat de el;
  • copilul nu știe cum să rezolve un conflict cu alt copil și vine la tine să îl ajuți.
Petala „Rezolvarea problemelor și luarea deciziilor”
shutterstock 1443257816 scaled
Petala „Gestionarea emoțiilor”

Această temă te va ajuta în momentele în care îți vine „să-ți descarci” nervii sau oboseala pe copil. Vei ști să gestionezi situațiile în care:

  • copilul izbucnește în plâns, pentru că nu suportă papucii pe care îi are în picioare;
  • O simplă ieșire la cumpărături se transformă într-un coșmar cu urlete, dat din picior și tăvălit pe jos;
  • copilul se înfurie, țipă și urlă, ba chiar te lovește, atunci când îi ceri să închidă televizorul;
  • și, mai mult, vei ști cum să readuci liniștea și calmul atunci când întreaga casă fierbe de nervi și nimeni nu știe cum să spună stop emoțiilor negative.
Petala „Gestionarea emoțiilor”
shutterstock 350659019 scaled
Petala „Cum previi și cum tratezi comportamentele negative”

Aici vei vedea ce să faci atunci când copilul se poartă urât, jignește sau scoate limba, fără să-l pedepsești sau să-i spui lucruri dureroase, precum „Nu te mai iubesc, fiindcă ai fost rău!” sau „Ești cel mai obraznic”.

Practic, vei învăța:

  • ce să faci atunci când copilul îți vorbește urât sau te jignește, fără să încurajezi și mai tare acel comportament; 
  • cum să ai un copil care salută, care știe să stea liniștit câteva minute în sala de așteptare la medic sau în autobuz, fără să facă „circ”;
  • cum gestionezi luptele de putere dintre voi, atunci când copilul lovește din picior sau se dă cu fundul de pământ.
Petala „Cum previi și cum tratezi comportamentele negative”
shutterstock 1504135310 scaled
Petala „Disciplina și consecințele”

Aici vei vedea ce să faci atunci când parcă nimic nu mai funcționează. Când le-ai încercat pe toate – tehnici, metode, limite, reguli – și, cu toate astea, copilul nu te ascultă și se comportă iresponsabil. 

Mai exact, vei vedea cum aplici disciplina, cu fermitate și căldură, fără a pedepsi și a răni relația cu copilul, atunci când în continuare e agresiv cu alți copii, nu își face curat în jucării sau în cameră sau își uită trotineta în parc pentru a treia oară. 

Petala „Disciplina și consecințele”
cheerful grandparents granddaughter having fun together home scaled
Petala „Cum să-i implici armonios pe toți membrii familiei”

Aici vei ști cum să vorbești pe limba fiecăruia dintre adulții care participă la creșterea copilului tău, astfel încât să îi aduci de partea ta, fără să simți că fac exact invers.

Vei descoperi cum poți scăpa de situațiile în care:

  • bunica acceptă să vă ajute, dar o face după regulile ei: îl lasă la TV, chiar dacă ție nu îți place asta sau îl lasă să se culce la miezul nopții, chiar dacă acasă cu tine nu se întâmplă asta;
  • sau situațiile în care simți că tu faci toată treaba în casă, ajungi des la epuizare și nu știi cum să comunici asta familiei tale pentru a primi ajutor.
Petala „Cum să-i implici armonios pe toți membrii familiei”
little boys shaking hands park scaled
Petala „Gestionarea conflictelor între copii”

Vei învăța care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să tratezi cu succes certurile între copii, fie că sunt frați, colegi sau doar prieteni de joacă.

Concret, afli:

  • de ce e greșit „să faci pe arbitrul” când se ceartă copiii și cum să-i înveți să caute o soluție astfel încât toți să aibă de câștigat
  • cum să scapi de „Nu vă mai certați!” sau „Nu o mai lovi pe sora ta!” și să crești frați care să se aibă unul pe altul toată viața, și la bine, dar și prin provocări; 
  • care sunt pașii rezolvării unui conflict, chiar dacă vorbim despre o bătaie pe jucării, cine aleargă mai repede sau o ceartă pe iubiți
Petala „Gestionarea conflictelor între copii”

Notă: descrierile de mai sus pot să varieze în funcție de (1) momentul când cineva s-a înscris în program și de (2) oferta pe care a primit-o la înscriere.

Te invit să profiți acum de oferta pentru programul

All About Parenting Live

All About Parenting Live

Plata integrală

6.500 lei

2.773 lei

TOTAL economisești 3.727 lei
din prețul programului

Plata în rate

500 LEI x 13 LUNI

100 LEI +
243 LEI X 12 LUNI

TOTAL economisești 3.484 lei
din prețul programului

Știință cu iubire
pentru părinți și copii

Programul All About Parenting Live este singurul program de parenting din România bazat pe cele mai recente cercetări științifice despre psihologia și comportamentul copilului. 

La baza programului stă Teoria Autodeterminării, o teorie predată în cele mai mari universități din lume și care care spune că orice ființă umană se naște cu 3 Nevoi Psihologice de Bază (Nevoia de Conectare, Nevoia de Competență și Nevoia de Control).

În momentul în care copilului nu îi sunt îndeplinite aceste nevoi, apar refuzurile, tantrumurile, luptele de putere și alte comportamente negative. Toate tehnicile și soluțiile din program te învață cum să-i satisfaci copilului tău cele 3 Nevoi Psihologice de Bază astfel încât să ajungă la o stare de bine acasă, la grădiniță, la școală sau în oraș cu prietenii.

Acesta este motivul pentru care All About Parenting Live e „un program de cursă lungă”, care te învață cum să treci cu bine prin toate etapele de vârstă ale copilului de la 0 la 18 ani, înțelegând cum se dezvoltă creierul lui, ce cauze stau la baza comportamentelor lui care nu-ți plac și ce să faci concret când nu te înțelegi cu el.

Știință cu iubire pentru părinți și copii

Programul All About Parenting Live este singurul program de parenting din România bazat pe cele mai recente cercetări științifice despre psihologia și comportamentul copilului. 

La baza programului stă Teoria Autodeterminării, o teorie predată în cele mai mari universități din lume și care care spune că orice ființă umană se naște cu
3 Nevoi Psihologice de Bază (Nevoia de Conectare, Nevoia de Competență și Nevoia de Control). 

În momentul în care copilului nu îi sunt îndeplinite aceste nevoi, apar refuzurile, tantrumurile, luptele de putere și alte comportamente negative. Toate tehnicile și soluțiile din program te învață cum să-i satisfaci copilului tău cele 3 Nevoi Psihologice de Bază astfel încât să ajungă la o stare de bine acasă, la grădiniță, la școală sau în oraș cu prietenii.

Acesta este motivul pentru care All About Parenting Live e „un program de cursă lungă”, care te învață cum să treci cu bine prin toate etapele de vârstă ale copilului de la 0 la 18 ani, înțelegând cum se dezvoltă creierul lui, ce cauze stau la baza comportamentelor lui care nu-ți plac și ce să faci concret când nu te înțelegi cu el.

Urania

Urania Cremene, autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară

este mamă și are o experiență de peste 20 ani, ca trainer și public speaker.

Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România.

În ultimii 5 ani, alături de trainerii din echipa All About Parenting, a organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferințe si workshop-uri intensive la care au participat peste 600.000 de părinți din toată țara.

Urania

Urania Cremene, autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară,

este mamă și are o experiență de peste 20 ani, ca trainer și public speaker.

Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România.

În ultimii 5 ani, alături de trainerii din echipa All About Parenting, a organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferințe si workshop-uri intensive la care au participat peste 600.000 de părinți din toată țara.

Ce mai primești
dacă spui Da acestei experiențe

Plata integrală

6.500 lei

2.773 lei

TOTAL economisești 3.727 lei
din prețul programului

Plata în rate

500 LEI x 13 LUNI

100 LEI +
243 LEI X 12 LUNI

TOTAL economisești 3.484 lei
din prețul programului

garantie ro

Garanție 30 de zile

Poți să testezi programul de-a lungul a cel mult două sesiuni LIVE. Dacă parcurgi fundamentele disponibile ca bază teoretică și participi în sesiunile LIVE ce corespund primei teme din calendarul tău, însă nu ai rezultatele dorite sau simți că, din orice motiv, aceste metode nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați (pe toți).

(243 lei/ lună, aproape cât alocația copilului tău)

Ce spun câțiva dintre cei
60.000 de părinți 
care au testat programele bazate
pe metodologia All About Parenting:

Zilele trec greu,
dar anii trec repede

Părinții care nu investesc timp și energie în educația copiilor au șanse să nu rămână în viața lor după ce ei pleacă de acasă. Chiar și cele mai recente studii științifice arată că 80% din timpul pe care îl petrecem cu copiii noștri are loc până la 18 ani.

Dacă vrem ca ai noștri copii să ne răspundă la telefon și după ce pleacă de acasă, să nu se ascundă de noi când au o problemă, ci să vină să ne ceară sfatul sau, indiferent cât ar fi de ocupați, să ne trimită un SMS cu „Te iubesc, mama. Să ai o zi frumoasă.” e nevoie să facem un efort conștient de astăzi, indiferent dacă ai noștri sunt bebeluși, merg la grădi sau sunt deja adolescenți.

Zilele trec greu, dar anii trec repede

Părinții care nu investesc timp și energie în educația copiilor au șanse să nu rămână în viața lor după ce ei pleacă de acasă. Chiar și cele mai recente studii științifice arată că 80% din timpul pe care îl petrecem cu copiii noștri are loc până la 18 ani.

Dacă vrem ca ai noștri copii să ne răspundă la telefon și după ce pleacă de acasă, să nu se ascundă de noi când au o problemă, ci să vină să ne ceară sfatul sau, indiferent cât ar fi de ocupați, să ne trimită un SMS cu „Te iubesc, mama. Să ai o zi frumoasă.” e nevoie să facem un efort conștient de astăzi, indiferent dacă ai noștri sunt bebeluși, merg la grădi sau sunt deja adolescenți.

Întrebări frecvente

Nu. Temele nu se parcurg într-o anumită ordine. Indiferent în ce moment vei intra în program, vei trece prin cele 9 petale.

La scurt timp după ce te vei înscrie în programul live, vei primi un e-mail în care vei fi invitată să te alături comunității All About Parenting Live de pe Telegram.

Pe parcursul întâlnirilor LIVE, vei aplica teoria prin intermediul unor exerciții practice pe care le vei lucra cu unul dintre părinții prezenți la sesiune. Astfel, vei descoperi că ai mai multe în comun cu alți părinți decât ți-ai imaginat și poate chiar vei învăța din experiența celuilalt, fără rușinare sau judecată.

Poți să testezi programul de-a lungul a cel mult două sesiuni LIVE. Dacă parcurgi fundamentele disponibile ca bază teoretică și participi în sesiunile LIVE ce corespund primei teme din calendarul tău, însă nu ai rezultatele dorite sau simți că, din orice motiv, aceste metode nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați (pe toți).

Vei avea la dispoziție 10 zile să vezi înregistrarea sesiunii.

În cazul în care plata este întreruptă, mai ai la dispozitie 30 zile pentru reactivare. După 30 de zile de la data întreruperii, nu vei mai putea face plăți suplimentare pentru aceeași comandă, ci va trebui să achiziționezi din nou experiența de învățare.

Parcurgerea acestei înregistrări în aplicația Parents este obligatorie deoarece aici vei descoperi baza și termenii pe care-i vom folosi de-a lungul programului, de la cele 3 Nevoi Psihologice de Bază la stilurile parentale. Dacă nu treci prin această parte, nu înțelegi perspectiva din care vom aborda cele 9 petale. După ce parcurgi acest material audio, vei înțelege perspectiva din care vom aborda petalele florii.

Nu, programul LIVE este o experiență dinamică și integrală. All About Parenting Live oferă o serie de metode și tehnici cu cap și coadă, care te ajută să devii un părinte independent și echilibrat. Adică să îți creezi propriile tale metode, fără să mai fie nevoie să apelezi la sfatul mamei, al vecinei sau al expertului. Considerăm că acest lucru nu este posibil dintr-o singură sesiune LIVE fiindcă metodele au multe legături între ele. Toate sesiunile sunt interconectate, iar la finalul lor vei avea o relație mai armonioasă cu copilul tău.

Verifică adresa de e-mail pentru că, imediat după înregistrare, vei primi un e-mail cu detalii despre cum poți începe programul. Ai răbdare 5-10 minute – uneori email-ul ajunge mai tarziu. Dacă, cumva, nu ai primit email-ul nici după 10 minute (nici in Spam), te rugăm să ne contactezi.

Atât pentru plata cu integrală, cât și pentru plata în rate avem disponibilă doar plata cu cardul. Și e simplu. Contul tău va fi debitat lunar, timp de 12 luni de acum înainte.

(243 lei/ lună, aproape cât alocația copilului tău)

All About Parenting este cea mai activă organizație la nivel global pentru educația părinților despre comportamentele copiilor, pe baza celor mai noi cercetări în psihologie. În ultimii 10 ani, All About Parenting a organizat peste 3.000 de seminarii gratuite, conferințe și workshopuri la care au participat peste 1.000.000 de părinți din întreaga lume. Credem că relația dintre părinți și copii este primul loc unde educația poate face diferența cea mai mare în viitor.

© Copyright 2025 All About Parenting
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web și pentru a vă oferi cea mai bună experiență personalizată de utilizator online. Nu colectăm date personale prin cookie-uri. Făcând clic pe Accept, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.