Învață cum să crești un copil cu fruntea sus, într-o lume plină de provocări

Doar 500 lei/lună. Mai puțin de jumătate din costul unei grădinițe private.

family 1
1 +
părinți în program
education
1
Teme
logotype
1

Sesiuni Live

badge
1 %
 dintre
părinți
i-au dat ★★★★★
family 1
1 +
părinți în program
education
1

Teme

logotype
1

Sesiuni Live

badge
0 %

dintre părinți
i-au dat ★★★★★

mockup
Învață ce poți face pentru a crește un copil care are încredere în forțele proprii
„Copilul meu nu are încredere în el”
„Copilul meu renunță din prima când nu-i iese ceva și începe să plângă”
„Copilul meu nu termină nimic din ce începe”
„Copilul meu nu își susține punctul de vedere într-o discuție”
Învață ce poți face pentru a crește un copil care are încredere în forțele proprii, cu o stimă de sine sănătoasă, însă fără să îi alimentezi greșit orgoliul. Hai să vezi ce să faci, ca să ai un copil care nu renunță când dă de greu și care duce la îndeplinire sarcinile, fie că este vorba de un desen, o temă mai complicată sau un proiect. Aceste lucruri sunt daruri de neprețuit mai târziu, în viață.
”Ești o mamă rea!”
”Nu te mai iubesc!”
”Lasă-mă în pace!”
Țipă la tine, iar dacă clocotește de furie, te și lovește scurt și hotărât cu palma lui mică. Descoperă ce se ascunde, de fapt, în spatele acestor cuvinte și cum să previi astfel de manifestări. Să le reprimi, pur și simplu, nu mai este o soluție. Află cum îl înveți pe copil să își gestioneze constructiv emoțiile, fără să ajungi și tu să îți pierzi cumpătul sau să explodezi de nervi. În plus, primești informații valoroase, care să te ajute să aduni în tine rezerve nebănuite de răbdare, atât de necesare oricărui părinte.
02 1

Doar 500 lei/lună. Mai puțin de jumătate din costul unei grădinițe private.

Descoperă drumul

de laE greu să fii părintelaSunt cel mai bun părinte pentru copilul meu

cu ajutorul programului All About Parenting LIVE.

Experiența în program este gândită asemenea unei flori.

Cea mai importantă parte a florii este centrul ei, cel care susține întreaga bogăție de petale. Centrul programului nostru se numește „Fundația unui părinte echilibrat” și este un nucleu teoretic esențial ce îți vorbește, printre altele, despre Cele 3 Nevoi Psihologice de Bază ale Copiilor.

După ce am fixat baza, îți oferim un prim strat de petale – sesiunile LIVE, 18 la număr, în care vei primi informații, tehnici, soluții pe 9 teme extrem de importante pentru noi părinții, indiferent de vârsta copiilor noștri, de la cooperare si disciplină, până la rezolvarea conflictelor și bullying.

Nu ne oprim aici, fiindcă avem nevoie să aplicăm ceea ce învățăm, motiv pentru care am integrat în program o serie de materiale suport, teme pentru acasă și exerciții care te ajută să transformi tehnicile în… realitate. Să le adaptezi familiei tale, vieții voastre, și problemelor care te dor cel mai tare.

Și, ca floarea să fie completă, nu puteam să uităm de importanța comunității. E demonstrat că oamenii învață mai ușor și cu mai multă bucurie dacă se simt conectați cu cei alături de care învață, dacă nu simt frică sau presiune. Tocmai de aceea am gândit un context în care părinții să se simtă confortabil să pună întrebări, să greșească și să încerce din nou, fără teama că vor fi judecați sau arătați cu degetul.

new flower
Să luăm pe rând centrul și primul strat de petale:
daughter high fiving with parents scaled
Fundația unui părinte echilibrat

Afli: 

 • ce înseamnă „părinte permisiv”, și de ce permisivitatea și răsfățul excesiv pot duce la iresponsabilitate;
 • ce înseamnă „părinte autoritar” și cât de mult rău îi face copilului să fie crescut cu pedepse, reguli exagerate sau prea multe responsabilități;
 • cum se dezvoltă creierul copilului și de ce nu putem avea anumite așteptări, până la o anumită vârstă (cum ar fi să-și controleze emoțiile sau să știe ce înseamnă „5 minute” când îl rogi să stea liniștit și să te lase să dai un telefon).
 • de ce ar fi ideal să ajungem la un stil de parenting echilibrat și cum putem face asta, cu ajutorul celor 3 nevoi psihologice de bază.
Fundația unui părinte echilibrat
mockup
Aplicație pe telefonul mobil
Primești o aplicație pe telefonul mobil, unde ai acces nu doar la partea teoretică, „Fundația unui părinte echilibrat” ci și la resursele suplimentare. Tot în aplicație primești notificări privind noutățile despre program.
Aplicație pe telefonul mobil
echipa customer care All About Parenting
Te sunăm în primele două zile
Primești primul telefon de bun venit de la noi, cu toate informațiile despre întâlnirile Live și cu răspunsuri la întrebările pe care le ai despre program.
Te sunăm în primele două zile
shutterstock 1422270389 scaled
Acces în Comunitatea privată All About Parenting LIVE
Ai acces în Comunitatea All About Parenting LIVE, pe Telegram. Primești sprijin și răspunsuri la întrebările tale și ești la curent cu informațiile despre sesiunile Live sau activitatea din program.
Acces în Comunitatea privată All About Parenting LIVE
mother daughter gather morning front mirror scaled
Stima de sine și motivația optimă

Aici vei învăța să rezolvi toate acele situații în care copilul nu are încredere în el, e timid, e temător, spune „dar eu nu știu, dar eu nu pot, fă tu, eu nu mă pricep, Miruna e mai bună decât mine la mate, eu sunt praf!”.

În luna dedicată acestei teme, vei afla:

 • răspunsuri la întrebări precum: „Copilul meu e prea închis în el. Cum să-l ajut?”, „Cum să-l încurajez să intre în joc cu alți copii?” sau „Acasă îi turuie gura toată ziua, iar la școală nu vrea să ridice mâna”
 • cum să crești un copil curat pe interior, stăpân pe sine și care nu cade când dă de greu, ci vede greșelile drept oportunități de învățare
 • care sunt dezavantajele folosirii „etichetelor”, umilirii sau comparațiilor atunci când copilul nu face ce-i ceri
Stima de sine și motivația optimă
shutterstock 1407481466 scaled
Un copil competent este un copil responsabil

Această temă te va ajuta să ai un copil care te aude, care înțelege ce îi ceri, care spune din ce in ce mai des „da, mami”. Si asta pentru că vei ști cum să stabilești reguli pe care să le respecte si cum sa ii obții acordul, fără mită, pedeapsă, amenințare sau cedare.

Vei învăța cum poți scăpa de:

 • situațiile în care trebuie să îi repeți de 100 de ori să închidă televizorul sau 
 • momentele de la masă când împinge farfuria cu mâncare, deși te-ai străduit și i-ai gătit felul lui preferat sau 
 • serile în care te ignoră atunci când îi ceri să își strângă jucăriile de pe jos.
Un copil competent este un copil responsabil
shutterstock 1688129020 scaled
Cele mai bune metode pentru obținerea cooperării
Această temă te va ajuta să ai un copil care te aude, care înțelege ce îi ceri, care spune din ce in ce mai des „da, mami”. Si asta pentru că vei ști cum să stabilești reguli pe care să le respecte si cum sa ii obții acordul, fără mită, pedeapsă, amenințare sau cedare. Vei învăța cum poți scăpa de: situațiile în care trebuie să îi repeți de 100 de ori să închidă televizorul sau momentele de la masă când împinge farfuria cu mâncare, deși te-ai străduit și i-ai gătit felul lui preferat sau serile în care te ignoră atunci când îi ceri să își strângă jucăriile de pe jos.
Cele mai bune metode pentru obținerea cooperării
family parenthood communication people concept happy mother father little girl having dinner talking restaurant cafe scaled
Rezolvarea problemelor și luarea deciziilor

Aici afli ce să faci, pas cu pas, atunci când copilul vine la tine cu o problemă, astfel încât să-l înveți să fie descurcăreț când tu nu ești acolo să-l ajuți, chiar și în cele mai provocatoare situații.

Vei învăța cum să scapi de situațiile în care:

 • copilul vine la tine să „pârască” alt copil care i-a smuls jucăria;
 • copilul renunță să mai facă baschet/ balet/ înot pentru că un alt copil l-a jignit sau s-a luat de el;
 • copilul nu știe cum să rezolve un conflict cu alt copil și vine la tine să îl ajuți.
Rezolvarea problemelor și luarea deciziilor
shutterstock 1443257816 scaled
Gestionarea emoțiilor

Această temă te va ajuta în momentele în care îți vine „să-ți descarci” nervii sau oboseala pe copil. Vei ști să gestionezi situațiile în care:

 • copilul izbucnește în plâns, pentru că nu suportă papucii pe care îi are în picioare;
 • O simplă ieșire la cumpărături se transformă într-un coșmar cu urlete, dat din picior și tăvălit pe jos;
 • copilul se înfurie, țipă și urlă, ba chiar te lovește, atunci când îi ceri să închidă televizorul;
 • și, mai mult, vei ști cum să readuci liniștea și calmul atunci când întreaga casă fierbe de nervi și nimeni nu știe cum să spună stop emoțiilor negative.
Gestionarea emoțiilor
shutterstock 350659019 scaled
Cum previi și cum tratezi comportamentele negative

Aici vei vedea ce să faci atunci când copilul se poartă urât, jignește sau scoate limba, fără să-l pedepsești sau să-i spui lucruri dureroase, precum „Nu te mai iubesc, fiindcă ai fost rău!” sau „Ești cel mai obraznic”.

Practic, vei învăța:

 • ce să faci atunci când copilul îți vorbește urât sau te jignește, fără să încurajezi și mai tare acel comportament; 
 • cum să ai un copil care salută, care știe să stea liniștit câteva minute în sala de așteptare la medic sau în autobuz, fără să facă „circ”;
 • cum gestionezi luptele de putere dintre voi, atunci când copilul lovește din picior sau se dă cu fundul de pământ.
Cum previi și cum tratezi comportamentele negative
shutterstock 1504135310 scaled
Disciplina și consecințele

Aici vei vedea ce să faci atunci când parcă nimic nu mai funcționează. Când le-ai încercat pe toate – tehnici, metode, limite, reguli – și, cu toate astea, copilul nu te ascultă și se comportă iresponsabil. 

Mai exact, vei vedea cum aplici disciplina, cu fermitate și căldură, fără a pedepsi și a răni relația cu copilul, atunci când în continuare e agresiv cu alți copii, nu își face curat în jucării sau în cameră sau își uită trotineta în parc pentru a treia oară. 

Disciplina și consecințele
cheerful grandparents granddaughter having fun together home scaled
Cum să-i implici armonios pe toți membrii familiei

Aici vei ști cum să vorbești pe limba fiecăruia dintre adulții care participă la creșterea copilului tău, astfel încât să îi aduci de partea ta, fără să simți că fac exact invers.

Vei descoperi cum poți scăpa de situațiile în care:

 • bunica acceptă să vă ajute, dar o face după regulile ei: îl lasă la TV, chiar dacă ție nu îți place asta sau îl lasă să se culce la miezul nopții, chiar dacă acasă cu tine nu se întâmplă asta;
 • sau situațiile în care simți că tu faci toată treaba în casă, ajungi des la epuizare și nu știi cum să comunici asta familiei tale pentru a primi ajutor.
Cum să-i implici armonios pe toți membrii familiei
little boys shaking hands park scaled
Gestionarea conflictelor între copii

Vei învăța care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să tratezi cu succes certurile între copii, fie că sunt frați, colegi sau doar prieteni de joacă.

Concret, afli:

 • de ce e greșit „să faci pe arbitrul” când se ceartă copiii și cum să-i înveți să caute o soluție astfel încât toți să aibă de câștigat
 • cum să scapi de „Nu vă mai certați!” sau „Nu o mai lovi pe sora ta!” și să crești frați care să se aibă unul pe altul toată viața, și la bine, dar și prin provocări; 
 • care sunt pașii rezolvării unui conflict, chiar dacă vorbim despre o bătaie pe jucării, cine aleargă mai repede sau o ceartă pe iubiți
Gestionarea conflictelor între copii

Notă: descrierile de mai sus pot să varieze în funcție de (1) momentul când cineva s-a înscris în program și de (2) oferta pe care a primit-o la înscriere.

Urania1
Despre 
Urania Cremene
,
autoarea programului

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 20 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România.

În ultimii 5 ani, Urania Cremene și trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferințe si workshop-uri intensive la care au participat peste 600.000 de părinți din toată țara.

Urania SDT 2023 D
Urania SDT 2023 M
Urania Cremene în 2023, în Orlando, alături de cercetătorii Edward Deci și Richard Ryan (două dintre cele mai importante personalități ale psihologiei moderne, autorii Teoriei Autodeterminării)
Participă GRATUIT
la unul din evenimentele
noastre 
în zilele viitoare
NOU!
Cum să nu mai țipi la copil și să ai răbdare când simți că nu mai poți
Cum să nu mai țipi la copil și să ai răbdare când simți că nu mai poți
Irina Irgoveanu
joi, 20 iunie, 14:00 - 16:00
Are loc Online
Vreau să particip
NOU!
7 Tehnici ca să eviți severitatea și pedeapsa, dar să ai totuși un copil disciplinat
7 Tehnici ca să eviți severitatea și pedeapsa, dar să ai totuși un copil disciplinat
Maria Țolescu
vineri, 21 iunie, 10:00 - 12:00
Are loc Online
Vreau să particip
NOU!
„Îmi place la grădi!”: cum îl pregătești pentru o adaptare ușoară și dimineți fără plâns sau păcăleli
„Îmi place la grădi!”: cum îl pregătești pentru o adaptare ușoară și dimineți fără plâns sau păcăleli
Urania Cremene
vineri, 21 iunie, 14:00 - 16:00
Are loc Online
Vreau să particip
NOU!
5 Metode să auzi „Da, mami”, fără să repeți de 100 de ori același lucru
5 Metode să auzi „Da, mami”, fără să repeți de 100 de ori același lucru
Maria Țolescu
sâmbătă, 22 iunie, 10:00 - 12:00
Are loc Online
Vreau să particip
NOU!
10 Greșeli din iubire care îi fac pe copii să sufere: ce sfaturi să NU asculți ca să crești un copil puternic
10 Greșeli din iubire care îi fac pe copii să sufere: ce sfaturi să NU asculți ca să crești un copil puternic
Maria Țolescu
duminică, 23 iunie, 10:00 - 12:00
Are loc Online
Vreau să particip
NOU!
Cum rezolvi comportamentele negative ale copiilor: ce să eviți și ce să faci
Cum rezolvi comportamentele negative ale copiilor: ce să eviți și ce să faci
Maria Țolescu
luni, 24 iunie, 10:00 - 12:00
Are loc Online
Vreau să particip
NOU!
Furtuna preadolescenței și adolescenței: cum să le fim ancoră și să le dăm aripi
Furtuna preadolescenței și adolescenței: cum să le fim ancoră și să le dăm aripi
Urania Cremene
luni, 24 iunie, 18:00 - 20:00
Are loc Online
Vreau să particip
NOU!
De ce ecranele îi fac rău copilului tău: 5 pași ca să închidă televizorul, telefonul sau tableta
De ce ecranele îi fac rău copilului tău: 5 pași ca să închidă televizorul, telefonul sau tableta
Sabina Defta
marți, 25 iunie, 10:00 - 12:00
Are loc Online
Vreau să particip

Știință cu iubire
pentru părinți și copii

Programul All About Parenting LIVE este singurul program de parenting din România bazat pe cele mai recente cercetări științifice despre psihologia și comportamentul copilului. 

La baza programului stă Teoria Autodeterminării, o teorie predată în cele mai mari universități din lume și care spune că orice ființă umană se naște cu 3 Nevoi Psihologice de Bază (Nevoia de Conectare, Nevoia de Competență și Nevoia de Control).

În momentul în care copilului nu îi sunt îndeplinite aceste nevoi, apar refuzurile, tantrumurile, luptele de putere și alte comportamente negative. Toate tehnicile și soluțiile din program te învață cum să-i satisfaci copilului tău cele 3 Nevoi Psihologice de Bază astfel încât să ajungă la o stare de bine acasă, la grădiniță, la școală sau în oraș cu prietenii.

Acesta este motivul pentru care All About Parenting LIVE e „un program de cursă lungă”, care te învață cum să treci cu bine prin toate etapele de vârstă ale copilului de la 0 la 18 ani, înțelegând cum se dezvoltă creierul lui, ce cauze stau la baza comportamentelor lui care nu-ți plac și ce să faci concret când nu te înțelegi cu el.

Știință cu iubire pentru părinți și copii

Programul All About Parenting LIVE este singurul program de parenting din România bazat pe cele mai recente cercetări științifice despre psihologia și comportamentul copilului. 

La baza programului stă Teoria Autodeterminării, o teorie predată în cele mai mari universități din lume și care spune că orice ființă umană se naște cu
3 Nevoi Psihologice de Bază (Nevoia de Conectare, Nevoia de Competență și Nevoia de Control). 

În momentul în care copilului nu îi sunt îndeplinite aceste nevoi, apar refuzurile, tantrumurile, luptele de putere și alte comportamente negative. Toate tehnicile și soluțiile din program te învață cum să-i satisfaci copilului tău cele 3 Nevoi Psihologice de Bază astfel încât să ajungă la o stare de bine acasă, la grădiniță, la școală sau în oraș cu prietenii.

Acesta este motivul pentru care All About Parenting LIVE e „un program de cursă lungă”, care te învață cum să treci cu bine prin toate etapele de vârstă ale copilului de la 0 la 18 ani, înțelegând cum se dezvoltă creierul lui, ce cauze stau la baza comportamentelor lui care nu-ți plac și ce să faci concret când nu te înțelegi cu el.

06 1
Haide pe drumul către 
cooperarea copilului tău

Îi spui să închidă televizorul și începe să urle sau să plângă. Sau poate să negocieze, dacă e în toane bune. Îl rogi să strângă jucăriile și te privește ordonator: „Nu vreau! Fă tu!”. Îl pui la masă și începe negocierea pe cartofi prăjiți, în loc de supă. Copilul nu acceptă un refuz din partea ta și fiecare zi e un câmp minat, presărat cu refuzuri, smiorcăieli și negocieri infinite, stropite cu lacrimi (uneori, de crocodil).

În loc să îți pui mâinile în cap și să vrei să fugi, află tehnici verificate, care funcționează și care te ajută să ajungi de la NU la Da cu copilul tău.

Ce spun câțiva dintre cei aproape
60.000 de părinți 
care au testat programul

Plata integrală

6.500 lei

Plata în rate

500 LEI 

x 13 LUNI

garantie ro

Garanție

Poți să testezi programul de-a lungul a cel mult două sesiuni LIVE. Dacă parcurgi fundamentele disponibile ca bază teoretică și participi în sesiunile LIVE ce corespund primei teme din calendarul tău, însă nu ai rezultatele dorite sau simți că, din orice motiv, aceste metode nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați (pe toți).

Doar 500 lei/lună. Mai puțin de jumătate din costul unei grădinițe private.

Întrebări frecvente

Nu. Temele nu se parcurg într-o anumită ordine. Indiferent în ce moment vei intra în program, vei trece prin cele 9 petale.

La scurt timp după ce te vei înscrie în programul LIVE, vei primi un e-mail în care vei fi invitată să te alături comunității All About Parenting LIVE de pe Telegram.

Pe parcursul întâlnirilor LIVE, vei aplica teoria prin intermediul unor exerciții practice pe care le vei lucra cu unul dintre părinții prezenți la sesiune. Astfel, vei descoperi că ai mai multe în comun cu alți părinți decât ți-ai imaginat și poate chiar vei învăța din experiența celuilalt, fără rușinare sau judecată.

Poți să testezi programul de-a lungul a cel mult două sesiuni LIVE. Dacă parcurgi fundamentele disponibile ca bază teoretică și participi în sesiunile LIVE ce corespund primei teme din calendarul tău, însă nu ai rezultatele dorite sau simți că, din orice motiv, aceste metode nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați (pe toți).

Vei avea la dispoziție 10 zile să vezi înregistrarea sesiunii.

În cazul în care plata este întreruptă, mai ai la dispozitie 30 zile pentru reactivare. După 30 de zile de la data întreruperii, nu vei mai putea face plăți suplimentare pentru aceeași comandă, ci va trebui să achiziționezi din nou experiența de învățare.

Parcurgerea acestei înregistrări în aplicația Parents este obligatorie deoarece aici vei descoperi baza și termenii pe care-i vom folosi de-a lungul programului, de la cele 3 Nevoi Psihologice de Bază la stilurile parentale. Dacă nu treci prin această parte, nu înțelegi perspectiva din care vom aborda cele 9 petale. După ce parcurgi acest material audio, vei înțelege perspectiva din care vom aborda petalele florii.

Nu, programul LIVE este o experiență dinamică și integrală. All About Parenting LIVE oferă o serie de metode și tehnici cu cap și coadă, care te ajută să devii un părinte independent și echilibrat. Adică să îți creezi propriile tale metode, fără să mai fie nevoie să apelezi la sfatul mamei, al vecinei sau al expertului. Considerăm că acest lucru nu este posibil dintr-o singură sesiune LIVE fiindcă metodele au multe legături între ele. Toate sesiunile sunt interconectate, iar la finalul lor vei avea o relație mai armonioasă cu copilul tău.

Verifică adresa de e-mail pentru că, imediat după înregistrare, vei primi un e-mail cu detalii despre cum poți începe programul. Ai răbdare 5-10 minute – uneori email-ul ajunge mai tarziu. Dacă, cumva, nu ai primit email-ul nici după 10 minute (nici in Spam), te rugăm să ne contactezi.

Atât pentru plata integrală, cât și pentru plata în rate avem disponibilă doar plata cu cardul. Și e simplu. Dacă alegi plata în rate, contul tău va fi debitat automat lunar, timp de 12 luni de acum înainte.

828 K urmăritori

Trainerii
All About Parenting
:
Urania1
Urania Cremene
Autoare și cofondatoare
Patrick Ney shadow 240x240 1
Patrick Ney
Lead Trainer
Antonia Sam shadow 240x240 2
Antonia Cherette
Trainer (America de Nord)
Ralu Ryan shadow 2
Ralu Ryan
Lead Trainer (Germania)
Sabina shadow 240x240 1
Sabina Defta
Lead Trainer (Limba Rusă)
Maria shadow 240x240 5
Maria Tolescu
Trainer (România)
Irina shadow 240x240 4
Irina Irgoveanu
Trainer (România)
Ana 240x240 1
Ana-Maria Iancu
Trainer (România)
Alina Site ok
Alina Salomie
Trainer (România)
kasia new
Katarzyna Krawczyk-Urbanek
Trainer (Polonia)
justyna klimek shadow 240x240 1
Justyna Klimek
Trainer (Polonia)
ola 01
Aleksandra Wowra
Trainer (Polonia)
edi shadow 240x240 2
Edi Ladeira
Trainer (Portugalia)
marta shadow 240x240 2
Marta Rodrigues
Trainer (Portugalia)
Layal Abou Saad shadow 240x240 1
Layal Abou Saad
Trainer (Emiratele Arabe Unite)
Trainerii
All About Parenting
au predat la:
Trainerii
All About Parenting
au apărut în:
All About Parenting

în lume
Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web și pentru a vă oferi cea mai bună experiență personalizată de utilizator online. Nu colectăm date personale prin cookie-uri. Făcând clic pe Accept, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.