Răspunsuri practice
la provocările tale din viața de părinte
Ești la un click distanță de unica metodă de parenting, bazată pe ultimele cercetări în știința motivației. Tehnici predate în cele mai mari universități din lume sunt acum disponibile într-un program de 10 luni pentru părinții din România.

Doar 400 lei/lună. Mai puțin de jumătate din costul unei grădinițe private.

1 00+
părinți în program
1

Capitole

250
Episoade
0 %

dintre parinti
i-au dat ★★★★★

Aplicatia programului All About Parenting
1 00+
părinți în program
1
Capitole
1
Episoade
1 %
dintre
părinți
i-au dat ★★★★★
Învață ce poți face pentru a crește un copil care are încredere în forțele proprii
„Copilul meu nu are încredere în el”
„Copilul meu renunță din prima când nu-i iese ceva și începe să plângă”
„Copilul meu nu termină nimic din ce începe”
„Copilul meu nu își susține punctul de vedere într-o discuție”

Învață ce poți face pentru a crește un copil care are încredere în forțele proprii, cu o stimă de sine sănătoasă, însă fără să îi alimentezi greșit orgoliul. Hai să vezi ce să faci, ca să ai un copil care nu renunță când dă de greu și care duce la îndeplinire sarcinile, fie că este vorba de un desen, o temă mai complicată sau un proiect. Aceste lucruri sunt daruri de neprețuit mai târziu, în viață.
”Ești o mamă rea!”
”Nu te mai iubesc!”
”Lasă-mă în pace!”

Țipă la tine, iar dacă clocotește de furie, te și lovește scurt și hotărât cu palma lui mică. Descoperă ce se ascunde, de fapt, în spatele acestor cuvinte și cum să previi astfel de manifestări. Să le reprimi, pur și simplu, nu mai este o soluție. Află cum îl înveți pe copil să își gestioneze constructiv emoțiile, fără să ajungi și tu să îți pierzi cumpătul sau să explodezi de nervi. În plus, primești informații valoroase, care să te ajute să aduni în tine rezerve nebănuite de răbdare, atât de necesare oricărui părinte.
Drumul tău de
10 luni
de-a lungul
programului
călătoria de la
„unde sunt acum” până la
„cel mai bun părinte care pot fi
pentru copilul meu”
Drumul tău de 10 luni
de-a lungul programului
călătoria de la „unde sunt acum” până la
„cel mai bun părinte care pot fi pentru copilul meu”
Capitol 1 - All About Parenting
LUNA 1
Începi Capitolul 1 – Esența cooperării dintre părinți și copii.
Aici vei învăța să gestionezi repede și eficient cele mai frecvente refuzuri ale copiilor (de la „suptul degetului”, la refuzul de a închide televizorul sau tableta și până la purtatul hainelor neadecvate la școală).
LUNA 1
Agenda de Parenting
Îți trimitem prin curier unul din cele mai valoroase instrumente pe care le vei vedea vreodată ca părinte – se numește Agenda de Parenting. Pe lângă video-urile online, Agenda te ajută să pui în practică tot ceea ce afli nou.
Vei primi Agenda de Parenting în decurs de 1 lună de zile de la înscrierea în program.
Agenda de Parenting
LUNA 2
Începi Capitolul 2 – Fundația unui părinte echilibrat.
Baza formării unui părinte echilibrat este să înțelegi cele 3 Nevoi Psihologice de Bază. Vei avea un plan pentru copilul tău și vei afla cum se dezvoltă creierul celor mici la fiecare etapă de vârstă.
LUNA 2
Raspunsuri la intrebari - All About Parenting
Răspunsuri la întrebări
Sub fiecare episod video – după ce ai pus în practică – poți pune întrebări, iar Urania Cremene și echipa ei îți răspund în cel mai scurt timp. Astfel, dacă ceva nu îți iese din prima, poți conta pe noi că te vom ajuta, în caz că nu înțelegi ceva.
Răspunsuri la întrebări
Capitol 3 - All About Parenting
LUNA 3
Începi Capitolul 3 – Stima de sine și motivația optimă.
Vei învăța ce să faci pentru a proteja stima de sine a copilului și pașii esențiali pentru motivație și performanță, care îți vor schimba perspectiva, cu privire la succesul copilului tău.
LUNA 3
Capitol 4 - All About Parenting
LUNA 4
Începi Capitolul 4 – Un copil competent este un copil responsabil.
Vei afla câtă libertate să-i lași copilului, astfel încât să crești un viitor adult echilibrat și responsabil. Pe lângă aceasta, vei primi 14 metode prin care să îi dezvolți competența.
LUNA 4
Capitol 5 - All About Parenting
LUNA 5
Începi Capitolul 5 – Cele mai bune metode pentru obținerea cooperării.
Părintele echilibrat obține cooperarea fără recompense sau pedepse. Aici afli exact ce să spui și ce să faci pentru a avea un copil cooperant, la care nu țipi și pe care nu îl mituiești.
LUNA 5
Capitol 6 - All About Parenting
LUNA 6
Începi Capitolul 6 – Rezolvarea problemelor și luarea deciziilor.
Aici afli diferența dintre problemele copilului și problemele părintelui. De asemenea, vei primi un sistem de gestionare a problemelor și deciziilor, pe care să-l predai copilului tău.
LUNA 6
Capitol 6.2 - All About Parenting
Rezolvă conflictele între copii

Spui de prea multe ori pe zi „Nu vă mai certați!!!”? Îți facem cadou un mini-curs despre Gestionarea conflictelor dintre copii. Vei avea o atmosferă mult mai liniștită în casă după asta.

Rezolvă conflictele între copii
Capitol 7 - All About Parenting
LUNA 7
Începi Capitolul 7 – Gestionarea emoțiilor.
Aici afli cum să eviți certurile cu copiii, dar și cu ceilalți oameni din viața ta. Vei vedea pașii prin care predai copiilor controlul emoțiilor, dar și cum să previi crizele de furie.
LUNA 7
Capitol 8 - All About Parenting
LUNA 8
Începi Capitolul 8 – Cum previi și cum tratezi comportamentele negative.
Diferențiază comportamentele negative intenționate de cele neintenționate. Află cum să le previi și să le elimini. Învață să gestionezi aceste comportamente, pe etape de vârstă.
LUNA 8
Capitol 9 - All About Parenting
LUNA 9
Începi Capitolul 9 – Disciplina și consecințele.
Vei afla cum funcționează disciplina și pedeapsa, pe termen lung. Vei învăța să formulezi consecințe logice, pentru a schimba comportamentele negative.
LUNA 9
Capitol 10 - All About Parenting
LUNA 10
Începi Capitolul 10 – Cum îi implici armonios pe toți membrii familiei.
Vei învăța să vorbești pe limba fiecăruia dintre adulții care participă la creșterea copilului tău, astfel încât să îi aduci de partea ta, fără să simți că fac exact invers.
LUNA 10

Nota: descrierile de mai sus pot să varieze în funcție de (1) momentul când cineva s-a înscris în program și de (2) oferta pe care a primit-o la înscriere.
Despre 
Urania Cremene
,
autoarea programului

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 20 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România.

În ultimii 5 ani, Urania Cremene și trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferințe si workshop-uri intensive la care au participat peste 250.000 de părinți din toată țara.

Urania Cremene cu Richard Ryan si Eduard Deci - All About Parenting
Urania Cremene în 2016, în Toronto,
alături de cercetătorii Edward Deci și Richard Ryan, autorii Teoriei Autodeterminarii
Informație adunată și structurată din sute de cărți

Uneori, poate că și tu simți că ai avea nevoie de încă două perechi de mâini. Ai vrea ca ziua să aibă măcar 50 de ore, ca să reușești să le faci pe toate. Până să apuci să termini cartea de parenting de pe noptieră sau să înțelegi ce se întâmplă la o etapă de vârstă, te trezești că cel mic a crescut.

Acum ai ocazia să primești nu doar informație, ci o întreagă metodologie, bazată pe ultimele cercetări în știința motivației. Asta înseamnă că o poți adapta la aproape toate problemele cu care te poți confrunta, în viața de părinte. În plus de asta, tehnicile sunt ușor de aplicat și le poți revedea sau reasculta ori de câte ori simți că ai nevoie.

Vorbește aceeași limbăcu celălalt părinte

După ce ați devenit părinți, ați descoperit că aveți viziuni diferite despre creșterea și educarea copilului. Învață prin intermediul programului ce să faci atunci când tu și celălalt părinte aveți stiluri de parenting diferite. Eviți, astfel, să ajungi la conflicte, care nu fac decât să aducă dezechilibru în relația dintre voi.

Dacă voi nu vorbiți aceeași limbă, atunci ce exemplu învață copilul despre relația de cuplu, pentru propria lui viață?

Pedeapsa NU mai este o soluție, decât dacă vrei un copil inapt pentru lumea de mâine. Nici cealaltă extremă – să îi permiți orice, oricând – nu este mai bună. Ce e de făcut?!

Peste 90% dintre părinți își pierd răbdarea și controlul și aplică soluții greșite la comportamentele negative ale copilului. Pe termen lung, aceste greșeli ale părinților îi distrug stima de sine și îl transformă într-un viitor adult nesigur pe el și incapabil să fie împlinit în relațiile cu ceilalți.

Învață ce să faci, în loc să pedepsești comportamentul și cum să transformi greșeala într-o oportunitate de învățare. Descoperă tehnici care să transforme “meseria de părinte” într-un concediu.

Haide pe drumul către 
cooperarea copilului tău

Îi spui să închidă televizorul și începe să urle sau să plângă. Sau poate să negocieze, dacă e în toane bune. Îl rogi să strângă jucăriile și te privește ordonator: ”Nu vreau! Fă tu!”. Îl pui la masă și începe negocierea pe cartofi prăjiți, în loc de supă. Copilul nu acceptă un refuz din partea ta și fiecare zi e un câmp minat, presărat cu refuzuri, smiorcăieli și negocieri infinite, stropite cu lacrimi (uneori, de crocodil).

În loc să îți pui mâinile în cap și să vrei să fugi, află tehnici verificate, care funcționează și care te ajută să ajungi de la NU la Da cu copilul tău.

PLĂTEȘTI DOAR 100 DE LEI
în prima lună din programul All About Parenting
+ 50% REDUCERE la restul programului
PLATA ÎN RATE
(13 rate)
400
lei
lună
taietura-pret
100
lei
+
100
lei

+
195
lei
x
12
luni
195
lei

x 12 luni
TOTAL economisești 2760 lei
PLATA INTEGRALĂ
5200
lei
taietura-pret
2245
lei
TOTAL economisești 2955 lei

Garanție 60 de zile

Ai la dispoziție 60 zile să testezi programul. Dacă simți că, din orice motiv, această metodă nu ți se potrivește, îți vom returna banii achitați (pe toți). Singurele 2 condiții sunt să trimiți înapoi eventualele materiale fizice pe care le-ai primit de la noi (folosite sau nu) și să ne răspunzi la câteva întrebări. Alte condiții ascunse nu există.

Dacă optezi pentru plata în rate, programul tău va avea activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că, la data scadentă, se va efectua automat plata de pe cardul tău pentru următoarea rată, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt la program. Întreruperea plății ratelor determină blocarea completă a contului, până la următoarea plată.

Întrebări frecvente

Nu, însă ele vor fi disponibile în aplicația de pe telefonul tău mobil. Aplicația te va duce direct la episodul video la care ai rămas ultima dată.
Nu. Episoadele video rămân în contul tău din aplicația Parents pentru totdeauna. Ai acces pe viață la ele, odată ce ai achitat tot programul. Poți, inclusiv, să revezi totul a 2-a și a 3-a oară (avem mulți clienți care au făcut asta).
Programul All About Parenting este un program personal, datele de acces pentru acesta neputând fi distribuite altor persoane.

Ai la dispoziție 60 zile să testezi programul. Dacă simți că, din orice motiv, aceasta metodă nu ți se potriveste, îți vom returna banii achitați (pe toți). Singurele 2 condiții sunt să trimiți înapoi eventualele materiale fizice pe care le-ai primit de la noi (folosite sau nu) și să ne răspunzi la câteva întrebări. Alte condiții ascunse nu există.

Avantajul programului All About Parenting este că, odată ce ai plătit pentru el, rămâne al tău pe viață. Dacă nu ai reușit să parcurgi un capitol într-o lună sau ai rămas în urmă, vei putea să îl parcurgi în ritmul tău.
Da. Însă vei pierde oferta specială cu care ai intrat în program (și vei plăti prețul standard pentru restul ratelor).

Poți adresa oricâte întrebări sub fiecare episod video din program (timp de 1 an de când ai intrat în program). Întrebările trebuie să fie legate de episodul respectiv. Întrebările care nu au legătură cu subiectul episodului vor fi șterse pentru a menține răspunsurile relevante pentru toți membrii din program.

Un alt avantaj este că poți vedea întrebările tuturor celorlalți membri din program și poți să înveți din ele și din răspunsurile pe care le-au primit, tot atât de mult cât înveți din episoadele video.

Să parcurgi Capitolul 1 e ca și când ai citi primul capitol al unei cărți. Îți vei face o idee, cu siguranță, și vei putea decide dacă vrei mai mult. Însă nu poți pretinde că știi despre ce e vorba în carte. În mod similar, considerăm ca ai nevoie să parcurgi tot programul pentru a-ți însuși metoda All About Parenting și pentru a avea, cu adevărat, rezultate în relația cu al tău copil. Până la urmă, asta este ceea ce îți dorești, nu-i așa?
Nu, programul este unul integral. All About Parenting oferă o metodă cu cap și coadă, care te ajută să devii un părinte independent. Adică să îți creezi propriile tale metode, fără să mai fie nevoie să apelezi la sfatul mamei, al vecinei sau al expertului. Considerăm că acest lucru nu este posibil dintr-un singur capitol, fiindcă metodele au multe legături între ele.
Verifică adresa de e-mail pentru că, imediat după înregistrare, vei primi un e-mail cu detalii despre cum poți începe programul. Ai răbdare 5-10 minute – uneori email-ul ajunge mai tarziu. Dacă, cumva, nu ai primit email-ul nici după 10 minute (nici in Spam), te rugăm să ne contactezi.
La plata în rate avem disponibilă doar plata cu cardul. Și e simplu. Contul tău va fi debitat lunar, timp de 13 luni de acum înainte, iar, în mod automat, primești în contul tău accesul la episoadele video.
Doar pentru părinții din străinătate, se aplică taxa de 190 lei la achiziția programului All About Parenting, pentru livrarea în siguranță, prin DHL, a tuturor materialelor cadou oferite pe parcursul programului.
Da, pe măsură ce urmărești episoadele video din program, îți vom trimite materiale și premii surpriză, care să te ajute să aplici ceea ce înveți în program. Confirmă adresa de corespondență la colegele de la Customer Care pentru că vom trimite curierul direct la ușa ta. Dacă ai alte întrebări despre program, pe care nu le-am inclus mai sus, ne poți scrie la contact@allaboutparenting.ro

Programul Totul despre Cooperare și Disciplină gratuit la achiziția programului All About Parenting

oferta expiră în

Ore
Minute
Secunde
Shopping Basket