Căutăm Asistentă Personală care ar putea să își scoată șeful dintr-o închisoare din lumea a 3-a (dacă ar fi nevoie)
Nia Cremene
Co-Fondator
All About Parenting

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting, și dacă ești o asistentă personală descurcăreață, care iubește copiii și ar vrea să lucreze alături de 70 de oameni extraordinari pentru educarea unei noi generații de părinți, atunci acest mesaj este pentru tine.

Iar dacă nu ești colaboratorul pe care îl căutăm… poți câștiga 3000 de lei dacă ne recomanzi omul cu care vom ajunge să lucrăm! 

Iată despre ce urmează să îți vorbesc în continuare:

Ce tip de Asistentă Personală căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

De ce să NU aplici la noi

1. Ce tip de Asistentă Personală căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Căutăm o Asistentă Personală descurcăreață, care ar putea să își scoată șeful dintr-o închisoare din lumea a 3-a.

Nu mergem în Africa și nici nu avem vreun plan să ajungem la închisoare…

Dar ce vreau să spun este că avem nevoie de o persoană care știe să găsească resursele necesare pentru a-și duce treaba la bun sfârșit și știe să preia sarcini înainte de a-i fi delegate. 

O persoană care…

 •  scrie foarte repede la calculator;
 •  vorbește și scrie în engleză bine;
 •  vede greșelile dintr-un text imediat și nu se poate abține să le corecteze;
 •  poate să modifice o imagine în Photoshop sau în Canva fără să aștepte după designer;
 •  știe să recunoască un design de bună calitate și poate să dea feedback pentru cum arată un PowerPoint, o reclamă de FB cu text și imagine sau un video;
 •  știe să țină zilnic evidența cheltuielilor pentru mai multe proiecte;
 •  știe să documenteze în proceduri lucrurile care se fac de mai multe ori pe an;
 •  e prietenă bună cu calculatorul și se descurcă fluent cu softuri ca Google Drive, softuri de CRM, aplicații de creat pagini web sau de programat întâlniri;
 •  nu în ultimul rând, învață repede și se adaptează chiar dacă apar situații neprevăzute sau sarcini noi pe care nu știe încă cum să le rezolve.

Ce ne dorim de la tine este să faci lucrurile să se întâmple – poate, aparent, lucruri minore ca scrierea unui text sau a unei poceduri, dar fără de care nu se poate și care atunci când nu sunt făcute, țin pe loc proiecte foarte mari.

Iată ce fel de responsabilități vei avea…
 •  să scrii și să corectezi texte în engleză pentru pagini web sau pentru diverse materiale tipărite;
 •  să pui un text pe o pagină web sau să modifici o poză în Photoshop și apoi să o pui pe site;
 •  să lucrezi cu diferite softuri online ca Typeform, Canva, Google Drive iar atunci când nu avem un soft, să găsești unul potrivit pentru ce avem de făcut;
 •  să îți pui în calendar lucruri importante și apoi să le aduci aminte și altora de ele;
 •  să faci follow-up cu echipa în locul managerului ca să te asiguri că lucrurile nu rămân în aer și că se întâmplă la timp;
 •  să găsești diverși profesioniști de care avem nevoie punctual, pentru câte un proiect – designeri, programatori sau chiar instalatori care să monteze o chiuvetă;
 •  să răspunzi la e-mail-uri repede, în engleză sau în română;
 •  să documentezi în proceduri lucrurile care se fac de mai multe ori pe an;
 •  să organizezi călătorii, să găsești cazări frumoase pe Airbnb și bilete de avion avantajoase.
2. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Liderul tău și persoana cu care vei lucra îndeaproape este Ștefan Irimia. Este partenerul meu de business și omul care a dus echipa de la zero la peste 70 de oameni, câți sunt în prezent.

Acum 14 ani a creat revistele de benzi desenate Media Kinder, care s-au vandut în zeci de mii de exemplare, a tinut primele cursuri în România despre cum să faci business online, a ajutat la creșterea brandurilor celor mai renumiți traineri români și a fost publisherul celei mai vândute cărți despre Marketing și Vânzări în Statele Unite în 2019.

Așa că, dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță te vei înțelege bine cu Ștefan și cu toată echipa.

Lucrăm în întregime de la distanță, iar programul de lucru este flexibil, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde te-ai afla, practic), atâta timp cât participi la întâlnirea zilnică.

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Nu facem micro-management, nu ne interesează în ce loc din lume te afli, nu ne interesează la ce oră începi și la ce oră termini programul de lucru sau dacă îți iei o pauza de 2-3 ore dupa-amiaza ca sa faci o plimbare cu copilul. Ce ne interesează este să faci lucrurile să se întâmple repede, să fii foarte bine organizată și să ai focus.

Aș vrea acum să îți spun câteva cuvinte despre noi…

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială, septembrie 2021)
3. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea All About Parenting, pentru mine, a început acum mai bine de 12 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting. 

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție… 

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

(Nia Cremene prezentând unul din seminariile noastre înainte de Coronavirus)

În 4 ani, am ajuns de la a fi un „lup singuratic” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați. Astăzi, echipa All About Parenting se apropie de 70 de persoane, are 7 naționalități diferite și acoperă 4 limbi în care ne adresăm clienților noștri din întreaga lume.

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting, în ultimii 4 ani am întâlnit peste 500.000 de părinți care au participat la seminariile noastre pe care le oferim gratuit atât online, cât și fizic.

În prezent, avem peste 600.000 de părinți care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 30.000 de părinți care au intrat în programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii

All About Parenting a început în România, însă, de la început am fost în contact cu cercetători de la un număr (azi, sunt peste 40!) de universități din întreaga lume. Ceea ce la început părea doar un proiect local și-a luat avânt și se extinde treptat în alte țări din întreaga lume.

Acest lucru se datorează faptului că bazele programului All About Parenting (cum ar fi Teoria Autodeterminarii) sunt universale și funcționează indiferent de limbă, cultură, rasă, clasă socială etc. All About Parenting nu este „opinia unei singure mame”, ca multe bloguri pe acest subiect și nu oferă „rețete” pe care să le urmezi.

În schimb, transpunem într-un limbaj simplu, pe care părinții și copiii îl folosesc în fiecare zi, concepte complexe, încercate și testate, din cele mai recente cercetări în psihologie.

În ultimii 2 ani, am tradus, filmat și editat programul All About Parenting în engleză, polonă și rusă. În următorii 2 ani, dorim să ne creștem echipa în țările vorbitoare de limbă germană, spaniolă, franceză și italiană.

DAR… deși pare că avem realizări notabile, ceea ce am făcut până acum este foarte puțin față de ceea ce vrem să realizăm în următorii 10 ani.

În următorii 3 ani vrem să fim prezenți în peste 30 de țări. Suntem conștienți că este un obiectiv un pic nebun pentru o echipă mică ca a noastră, dar asta ne entuziasmează și mai mult.

Viziunea noastră este să inspirăm o „masă critică” de părinți din toată lumea, care aleg să învețe cu All About Parenting și apoi inspiră alți părinți la rândul lor.

Din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Adevărul este că nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii (adică, parentingul). De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca, în cât mai multe țări, părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii, cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și de aceea avem nevoie de tine. Să faci să se întâmple lucruri aparent mici, dar care influențează proiecte foarte mari. 

Însă, nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de om căutăm. 

Căutăm o Asistentă Personală descurcăreață…

4. Deci, NU aplica dacă…
 • nu vorbești și nu scrii bine în engleză;
 • nu scrii foarte repede la calculator și nu ai un stil de lucru curat și organizat;
 • nu-ți sar în ochi imediat greșelile dintr-un text și nu te poți abține să le corectezi;
 • nu știi să modifici o imagine în Photoshop sau în Canva fără să aștepți după designer;
 • nu ești prietenă bună cu calculatorul și nu ai mai lucrat cu softuri ca Google Drive, softuri de CRM, aplicații de creat pagini web sau de programat întâlniri;
 • nu lucrezi organizat cu calendarul și uiți lucruri atunci când ai prea multe de făcut;
 • nu înveți repede și nu îți plac situațiile neprevăzute sau sarcinile noi pe care, la început, nu vei ști cum să le rezolvi și va trebui să găsești singură soluții;
 • nu în ultimul rând, nu te poți manageria singură mult timp, având rolul și taskurile bine definite.
Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:

1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate;

3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;

4) Daca totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină si să putem lucra împreună;

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 3000 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare – de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 12 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting