Căutăm un Specialist în Comunicare, care să pună în valoare cultura companiei și să atragă oameni extraordinari în echipa All About Parenting

Salut,

Numele meu este Urania Cremene, autoarea programului All About Parenting și dacă ești un Specialist în Comunicare, care știe să pună în valoare cultura unei companii cu adevarat excepționale și care vrea să contribuie la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel atunci acest mesaj este pentru tine!

Iar dacă nu ești persoana pe care o căutăm… poți câștiga 2000 de lei dacă ne recomanzi omul cu care vom ajunge să lucrăm! Citește tot mesajul pentru a afla cum.

Iată despre CE urmează să îți vorbesc în continuare:

Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Ce tip de Specialist în Comunicare căutăm

Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

De ce să NU aplici la noi

Iar, în final, dacă toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici și care sunt următorii pași.

1. Istoricul nostru și care e scopul pe termen lung

Povestea Parentingului, pentru mine, a început acum 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting. 

În acel moment nu exista ideea de expert în Parenting în România. Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10 – 12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în week-end. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie, va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți din România și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting creată în România și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atât timp cum să îl crești o viață.

(Nia Cremene prezentând unul din seminariile noastre înainte de Coronavirus)

În 4 ani, am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați.

Am întâlnit direct, în ultimii 5 ani, aproape 50.000 de părinți au participat la seminariile pe care le-am oferit gratuit în aproape toate județele din țară.

În prezent, avem peste 200.000 de părinți români care ne citesc săptămânal e-mail-urile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 21.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Dar asta nu este de ajuns…

Vrem ca în 10 ani, 120.000 de români să vadă cel puțin un program de parenting, fiindcă, dacă reușim acest lucru, țara noastră și a copiilor noștri va arăta altfel!

Vrem ca următoarea generație de adulți să fie crescută cu stimă de sine și nu cu rușine. Acest lucru se realizează prin educație. Însă, din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Nimic nu impactează la fel de mult viața fiecăruia dintre noi, în general, ca relația dintre părinți și copii. De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca în România (și nu numai), părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting) cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini. 

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă. 

Și de aceea avem nevoie de tine.

Să fii ambasadorul organizației în fața potențialilor profesioniști care se pot alătura echipei.

2. Ce tip de Specialist în Comunicare căutăm și cum vei contribui la schimbarea unei noi generații de părinți și poate chiar mai mult

Căutăm un Specialist în Comunicare pentru Recrutare cu experiență, care identifică cu ușurință audiențe relevante și știe cum să pună în valoare cultura companiei.

Responsabilitățile tale vor fi…

 • să scrii articole despre cultura companiei și despre colegii noștri;
 • să scrii scripturi de video sau să organizezi un brainstorming pentru crearea unui script;
 • să organizezi filmări cu colegii care să reflecte principiile noastre de lucru și cultura companiei;
 • să folosești umorul, metaforele, comparațiile, emoții puternice și alte elemente care fac un text / video să aibă impact;
 • să comunici filmulețele în Social Media;
 • să actualizezi și să scrii anunțuri de recrutare a rolurilor disponibile;
 • să promovezi anunțurile de recrutare pe rețele de socializare (cu plată, dar și gratuit);
 • să inițiezi discuții cu potențiali candidați, pe LinkedIn sau pe alte surse;
 • să propui și să organizezi evenimente de recrutare (ex. webinar special pentru copywriteri – unde oferim conținut valoros dar și recrutăm în același timp);
 • să comunici eficient evenimentele de recrutare în Social Media și către abonații noștri;
 • să propui și să implementezi campanii interne de comunicare a culturii companiei și a beneficiilor pe care le au colegii nostri;
 • să documentezi în proceduri lucrurile care se fac în mod recurent.

Ce ne dorim de la tine este să promovezi în mod excepțional cultura companiei iar prin asta, să atragi oameni extraordinari care doresc să ni se alăture…

3. Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Suntem o echipă prezentă pe 3 continente, cu 7 naționalități (deocamdată) unde fiecare coleg simte că îndeplinește o lucrare unică, care e special menită pentru el.

Dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță locul tău este în echipa noastră. 

Lucrăm în întregime de la distanță, cu program flexibil, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți întâlnirea zilnică.

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, fiecare echipă, inclusiv a ta, susține o întâlnire zilnică în fiecare dimineață pentru a-și stabili prioritățile și pentru a se asigura că lucrurile merg în direcția aleasă.

Acestea sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât se ating rezultatele. Nu vei avea parte de ședințe idioate la 9 seara, nu o să te sune nimeni în concediu să-ți ceară să lucrezi în timp ce tu vrei să te relaxezi cu familia și nu ai șefi, ci ai colegi și parteneri. Cei din echipa noastră lucrează responsabil, independent, asumat.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială, septembrie 2021)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Căutăm un Specialist în Comunicare pentru Recrutare cu experiență.

4) Deci, NU aplica dacă…
 • nu ai mai folosit social media pentru a promova cultura companiei și rolurile disponibile;
 • nu ai mai scris articole despre cultura companiei și despre echipă;
 • nu ai mai realizat campanii interne de comunicare a culturii companiei și a beneficiilor pe care le au oamenii din echipă;
 • nu știi să identifici audiețe și canale relevante de candidați pentru recrutare;
 • nu ai mai scris anunțuri de recrutare;
 • nu ai mai organizat evenimente de recrutare;
 • nu ai documentat în proceduri lucruri care se fac în mod recurent;
 • nu ești prietenă bună cu calculatorul și nu te descurci cu softuri ca Google Drive, softuri de CRM sau de programat întâlniri cum e ScheduleOnce, Calendly etc;
 • nu ești organizată și nu te poți gestiona singură;
 • nu vorbești și nu scrii bine în limba engleză;
 • nu în ultimul rând, nu înveți repede și nu te adaptezi dacă apar situații neprevăzute sau sarcini noi pe care nu știi încă cum să le rezolvi.
Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și dacă vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest job:

Trimite un video de maxim 10 minute colegei mele Ella (poate fi selfie realizat cu telefonul sau înregistrat pe calculator) la echipa@allaboutparenting.ro în care răspunzi la câteva întrebări:

1) Ce experiență și ce abilități ai pe rolul de Specialist în Comunicare?

2) Ce te-a determinat să aplici pentru acest rol?

3) De unde ai aflat de acest rol?

Cu cât sunt mai detaliate răspunsurile la primele 2 întrebări, cu atât mai bine.

Ce urmează după ce aplici:

Fiecare email de aplicare va primi un răspuns (fie el negativ sau pozitiv). 

Dacă răspunsul este pozitiv, trecem la următorul pas, unde îți propunem câteva exerciții practice.

Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas – să ne cunoaștem.

Dacă și acolo suntem ok, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeasi pagină și să putem să lucrăm împreună.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invit să aplici pentru că abia aștept să te cunosc!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Dacă ajungem să lucrăm cu persoana recomandată de tine, tu vei primi 2000 de lei.

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare – de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care mă urmăresc.

Până acum, am plătit cu drag mai mult de 12 persoane care ne-au recomandat colegi extraordinari.

© Copyright 2023 All About Parenting