aapparents 1

Cu ajutorul programului
Parents Mentor,
3.839 de părinți au primit pe loc răspunsuri la provocările din relația cu copiii lor

 

Descoperă soluția pe termen lung despre cum să scapi de refuzurile, loviturile, cuvintele „urâte” sau tantrumurile copilului tău, 

fără pedepse, țipete, amenințări, păcăleli și fără să ajungi să regreți mai târziu

 

Ai făcut deja primul pas către o relație mai echilibrată cu copilul tău

Ai pus întrebări și poate deja ai aflat ce să faci când copilul nu vrea să se spele pe dinți, să mănânce roșii, să oprească desenele cu Eroii în Pijamale sau să vină acasă la timp de la întâlnirea cu prietenii.

Poate a fost prima oară când i-ai spus celui mic „Te înțeleg” sau „Te cred că vrei să vezi încă un episod”. Sau poate a fost prima dată când ai simțit că puiul tău nu are ceva cu tine când se tăvălește în magazin pentru că nu vrei să-i cumperi înghețată, ci nu știe cum să spună ce simte.

Poate te-ai bucurat că ai găsit soluții pe care să le aplici în caz de „urgență”, când cel mic țipă din te miri ce, vrea să stea numai în brațele tale sau nu închide Minecraft la care poate se joacă de peste 2 ore.

Răspunsurile pe care le-ai primit sunt „mici victorii” pentru care merită să te feliciți.

Tehnicile pe care le-ai testat sunt punctul de start al unei călătorii mai lungi în care poți învăța cum să auzi mai des „Da, mami”, pentru că vrea el, nu pentru că te știe de frică. Sunt baza unui copil sănătos emoțional pentru că tu ai înțeles cu ce este diferit creierul lui de al tău, nu pentru că l-ai păcălit să nu mai plângă.

Surpriza pe care am
pregătit-o pentru tine e că
te poți bucura, gratuit, de răspunsurile din Parents Mentor la achiziționarea programului
All About Parenting.

OFERTĂ SPECIALĂ

programul All About Parenting

+ BONUS:
Parents Mentor GRATUIT

3,3lei/zi prima lună +8lei/zi x 12luni

prețul unei cafele în parc pe zi pentru traseul către o familie fericită
243 lei/ lună, în loc de 500 lei pe lună
garantie v3
Garanție 60 de zile

Ai la dispoziție 60 zile să testezi programul. Dacă urmărești episoadele video, pui în practică tehnicile și nu ai rezultatele dorite sau simți că, din orice motiv, aceste metode nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați (pe toți).

Dacă optezi pentru plata în rate, programul tău va avea activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că, la data scadentă, se va efectua automat plata de pe cardul tău pentru următoarea rată, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt la program. Întreruperea plății ratelor determină blocarea accesului, până la următoarea plată.

Continuă călătoria către
„Sunt cel mai bun părinte pentru copilul meu”
cu programul All About Parenting

Copiii cooperanți și părinții calmi ar putea fi o obișnuință, nu o excepție.

Să aștepți la coadă la magazin, fără ca cel mic să alerge printre rafturi, să aveți zile în care ecranele sunt oprite sau temele sunt gata fără să-i sufli în ceafă poate deveni realitatea voastră de zi cu zi, nu doar „Azi am avut o zi bună”.

Chiar dacă ai un bebeluș de 8 luni și îți spui „E prea mic! Ce înțelege el?”, un copil de grădiniță care te mușcă sau îți spune „Nu te mai iubesc!” pentru că așa a auzit la colegii lui, un școlar care învață bine, dar nu are curajul să ridice mâna la clasă sau un adolescent care ar sta cu orele pe jocuri online în rețea,

nu e niciodată prea devreme să înveți să previi comportamentele negative sau prea târziu să-i corectezi greșelile cu iubire.
 

Doar 243 lei/ lună. Mai puțin decât 
alocația copilului într-o lună

Știință cu iubire pentru părinți și copii

Programul All About Parenting este singurul program de parenting din România bazat pe cele mai recente cercetări științifice despre psihologia și comportamentul copilului. 

„Rădăcina” programului este Teoria Autodeterminării, o teorie care spune că orice ființă umană se naște cu 3 Nevoi Psihologice de Bază (Nevoia de Conectare, Nevoia de Competență și Nevoia de Control). 

Devices Urania 2 1
Artboard 1 1

În momentul în care copilului nu îi sunt îndeplinite aceste nevoi, apar refuzurile, tantrumurile, încrâncenările și alte comportamente negative. Toate tehnicile și soluțiile din program te învață cum să-i satisfaci copilului tău cele 3 Nevoi Psihologice de Bază astfel încât să ajungă la o stare de bine acasă, la grădiniță, la școală sau în oraș cu prietenii.

Acesta este motivul pentru care All About Parenting e „un program de cursă lungă”, care te învață cum să treci cu bine prin toate etapele de vârstă ale copilului de la 0 la 18 ani, înțelegând cum se dezvoltă creierul lui, ce cauze stau la baza comportamentelor lui care nu-ți plac și ce să faci concret când nu te înțelegi cu el.

56.200 părinți din întreaga lume
sunt în program

family 1
1 00+
părinți în program
education
1

Capitole

logotype
250
Episoade
badge
0 %

dintre parinti
i-au dat ★★★★★

family 1
1 00+
părinți în program
education
1

Capitole

logotype
250
Episoade
badge
0 %

dintre parinti
i-au dat ★★★★★

Drumul tău de
10 luni
de-a lungul
programului
călătoria de la
„unde sunt acum” până la
„cel mai bun părinte care pot fi
pentru copilul meu”
Drumul tău de 10 luni
de-a lungul programului
călătoria de la „unde sunt acum” până la
„cel mai bun părinte care pot fi pentru copilul meu”
C1 All About Parenting program
LUNA 1

Începi Capitolul 1 – Esența cooperării dintre părinți și copii.

Aici vei învăța să gestionezi repede și eficient cele mai frecvente refuzuri ale copiilor:

 • refuzul de a dormi,
 • refuzul de a mânca,
 • refuzul de a se spăla pe dinți,
 • refuzul de a închide televizorul, 
 • refuzul de a împărți jucăriile,
 • refuzul de a dormi în patul lui,
 • refuzul de a se îmbrăca adecvat cu locul unde merge sau cu vremea.

Practic, la finalul acestui capitol, copilul tău îți va spune din ce în ce mai des ”Da, mami” și tot mai rar sau chiar deloc ”Nu” sau “nu vreau”. 

LUNA 1
Parenting Playbook oct.2022
Parenting Playbook

Îți trimitem prin curier unul dintre cele mai valoroase instrumente pe care le vei vedea vreodată ca părinte – se numește Parenting Playbook. Pe lângă video-urile online, Parenting Playbook te ajută să pui în practică tot ceea ce afli nou. Vei primi Parenting Playbook în decurs de o săptămână de la înscrierea în program.

Parenting Playbook
C2 All About Parenting program
LUNA 2

Începi Capitolul 2 – Fundația unui părinte echilibrat.

Aici vei vedea cât de mult îi afectează pe copii zig-zag-ul dintre permisivitate (adică ideea că îi ofer copilului tot ce nu am avut eu”) și severitate (adică dorința părinților de a se impune și a face regulile în casă prin pedepse și replici precum “În casa mea faci ce spun eu.” sau “Pentru că așa am spus eu și punct.”). 

Practic, după ce vei parcurge acest capitol: 

 • vei ști ce înseamnă “părinte permisiv”, și de ce permisivitatea și răsfățul excesiv pot duce la iresponsabilitate;
 • ce înseamnă “părinte autoritar” și cât de mult rău îi face copilului să fie crescut cu pedepse, reguli exagerate sau prea multe responsabilități;
 • cum se dezvoltă creierul copilului și de ce nu putem avea anumite așteptări, până la o anumită vârstă (cum ar fi să-și controleze emoțiile sau să știe ce înseamnă “5 minute” când îl rogi să stea liniștit și să te lase să dai un telefon).
LUNA 2
C3 All About Parenting program
LUNA 3

Începi Capitolul 3 – Stima de sine și motivația optimă.

Aici vei învăța să rezolvi toate acele situații în care copilul nu are încredere în el, e timid, e temător, spune “dar eu nu știu, dar eu nu pot, fă tu, eu nu mă pricep, Miruna e mai bună decât mine la mate, eu sunt praf!”.

După ce aplici tehnicile din acest capitol, vei avea un copil care trece cu fruntea sus peste critica celor din jur, care ia un feedback drept oportunitate de învățare și nu motiv de dezamăgire. 

LUNA 3
C4 All About Parenting program
LUNA 4

Începi Capitolul 4 – Un copil competent este un copil responsabil.

Aici vei vedea cum poți să ai un copil care nu își mai lasă șosetele murdare pe jos, jucăriile împrăștiate pe covor, sau farfuria murdară pe masă. 

Cu alte cuvinte, copilul tău va înțelege tot mai mult care sunt responsabilitățile lui și și le va asuma. Vei ști cum să îi predai responsabilitatea și cum să îl ajuți să fie competent, fără să îi sufli în ceafă, fără să stai tot timpul pe capul lui ca un polițist, și fără să faci tu lucrurile în locul lui.

LUNA 4
C5 RO All About Parenting program
LUNA 5

Începi Capitolul 5 – Cele mai bune metode pentru obținerea cooperării.

Vei învăța cum poți scăpa:

 • de situațiile în care trebuie să îi repeți de 100 de ori să închidă televizorul sau 
 • de momentele de la masă când împinge farfuria cu mâncare, deși te-ai străduit și i-ai gătit felul lui preferat sau 
 • de serile în care te ignoră atunci când îi ceri să își strângă jucăriile de pe jos.

După ce vei parcurge acest capitol vei avea un copil care te aude, care înțelege ce îi ceri, care spune din ce în ce mai des “da, mami”. Și asta pentru că vei ști cum să stabilești reguli pe care să le respecte și cum să îi obții acordul, fără mită, pedeapsă, amenințare sau cedare.

LUNA 5
C6 All About Parenting program
LUNA 6

Începi Capitolul 6 – Rezolvarea problemelor și luarea deciziilor.

 Vei vedea ce să faci, pas cu pas, atunci când copilul vine la tine cu o problemă, astfel încât să-l înveți să fie descurcăreț când tu nu ești acolo să-l ajuți, chiar și în cele mai provocatoare situații.

Astfel, vei scăpa de situațiile în care:

 • copilul vine la tine să ”pârască” alt copil care i-a smuls jucăria;
 • copilul renunță să mai facă baschet/ balet/ înot pentru că un alt copil l-a jignit sau s-a luat de el;
 • copilul nu știe cum să rezolve un conflict cu alt copil și vine la tine să îl ajuți.

La finalul acestui capitol vei avea un copil care știe singur ce trebuie să facă atunci când intră într-un conflict, se ceartă pe o jucărie cu un alt copil sau un alt copil se ia de el și îl jignește.

LUNA 6
C Bonus All About Parenting program
Rezolvă conflictele între copii

Spui de prea multe ori pe zi „Nu vă mai certați!!!”? Îți facem cadou un mini-curs despre Gestionarea conflictelor dintre copii. Vei avea o atmosferă mult mai liniștită în casă după asta.

Rezolvă conflictele între copii
C7 All About Parenting program
LUNA 7

Începi Capitolul 7 – Gestionarea emoțiilor.

Aici vei vedea pașii prin care predai copiilor controlul emoțiilor, dar și cum să previi crizele de furie.

Vei ști cum să gestionezi corect situațiile în care:

 • Copilul izbucnește în plâns, pentru că nu suportă papucii pe care îi are în picioare;
 • Copilul se înfurie, țipă și urlă, ba chiar te lovește, atunci când îi ceri să închidă televizorul;
 • O simplă ieșire la cumpărături se transformă într-un coșmar cu urlete, dat din picior și tăvălit pe jos;
 • Și, mai mult, vei ști cum să readuci liniștea și calmul atunci când întreaga casă fierbe de nervi și nimeni nu știe cum să spună stop emoțiilor negative.

Vei afla cum poți crește un copil care să nu ajungă la ceartă de fiecare dată când simte frică sau furie, un copil echilibrat și sănătos emoțional și chiar fizic, pentru că stresul și frica sunt distrugătoare.

LUNA 7
C8 All About Parenting program
LUNA 8

Începi capitolul 8 – Cum previi și cum tratezi comportamentele negative. 

În acest Capitol vei vedea ce să faci atunci când copilul se poartă urât, jignește sau scoate limba, fără să-l pedepsești sau să-i spui lucruri dureroase, precum “Nu te mai iubesc, fiindcă ai fost rău!” sau “Ești cel mai obraznic.”

Practic, la finalul acestui capitol:

 • vei ști ce să faci atunci când copilul îți vorbește urât sau te jignește, fără să încurajezi și mai tare acel comportament; 
 • cum să ai un copil care salută, care știe să stea liniștit câteva minute în sala de așteptare la medic sau în autobuz, fără să facă “circ”;
 • cum gestionezi luptele de putere dintre voi, atunci când copilul lovește din picior sau se dă cu fundul de pământ.
LUNA 8
C9 All About Parenting program 2
LUNA 9

Începi Capitolul 9 – Disciplina și consecințele.

În acest capitol, vei vedea ce să faci atunci când parcă nimic nu mai funcționează. Când le-ai încercat pe toate – tehnici, metode, limite, reguli – și, cu toate astea, copilul nu te ascultă și se comportă iresponsabil. 

Mai exact, vei vedea cum aplici disciplina, cu fermitate și căldură, fără a pedepsi și a răni relația cu copilul, atunci când în continuare e agresiv cu alți copii, nu își face curat în jucării sau în cameră sau își uită trotineta în parc pentru a treia oară. 

LUNA 9
C10 All About Parenting program
LUNA 10

Începi Capitolul 10 – Cum îi implici armonios pe toți membrii familiei.

Aici vei învăța să vorbești pe limba fiecăruia dintre adulții care participă la creșterea copilului tău, astfel încât să îi aduci de partea ta, fără să simți că fac exact invers.

În acest capitol, vei descoperi cum poți scăpa de situațiile în care:

 • bunica acceptă să vă ajute, dar o face după regulile ei: îl lasă la tv, chiar dacă ție nu îți place asta sau îl lasă să se culce la miezul nopții, chiar dacă acasă cu tine nu se întâmplă asta;
 • sau situațiile în care simți că tu faci toată treaba în casă, ajungi des la epuizare și nu știi cum să comunici asta familiei tale pentru a primi ajutor.

Vei ști cum poți face ca să ajungi la o familie care lucrează ca o adevărată echipă.

LUNA 10
Nota: descrierile de mai sus pot să varieze în funcție de (1) momentul când cineva s-a înscris în program și de (2) oferta pe care a primit-o la înscriere.
Urania1
Despre 
Urania Cremene
,
autoarea programului

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 20 ani, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator.

A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România.

În ultimii 5 ani, Urania Cremene și trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferințe si workshop-uri intensive la care au participat peste 600.000 de părinți din toată țara.

Urania SDT 2023 D
Urania SDT 2023 M
Urania Cremene în 2023, în Orlando, alături de cercetătorii Edward Deci și Richard Ryan (două dintre cele mai importante personalități ale psihologiei moderne, autorii Teoriei Autodeterminării)
Ce spun câțiva
dintre cei 56.200 de părinți

care au programul

06 1
Călătoria alături de copilul tău
nu se sfârșește niciodată

Ești cu sufletul alături de el de când e un bob de mazăre în pântecul tău și mult după ce iese pe ușa casei tale.

Și aproape tot ce faci acum, când e mic, felul în care îl privești sau îi vorbești când are o problemă, îl cerți când face o greșeală sau îl încurajezi când merge pe bicicletă, îi sunt aripi sau piedici pentru cine va fi mai târziu.

Programul All About Parenting te poate învăța cum să nu ai reacții „de moment” pe care să le regreți în relația cu cel mic și cum să pui în loc blândețea și fermitatea de care copilul tău are nevoie ca să crească „mare”, puternic, curajos și pregătit să înfrunte provocările din calea sa.

garantie v3
Garanție 60 de zile

Ai la dispoziție 60 zile să testezi programul. Dacă urmărești episoadele video, pui în practică tehnicile și nu ai rezultatele dorite sau simți că, din orice motiv, aceste metode nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați (pe toți).

Dacă optezi pentru plata în rate, programul tău va avea activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că, la data scadentă, se va efectua automat plata de pe cardul tău pentru următoarea rată, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt la program. Întreruperea plății ratelor determină blocarea accesului, până la următoarea plată.

Întrebări frecvente
Nu, însă ele vor fi disponibile în aplicația de pe telefonul tău mobil. Aplicația te va duce direct la episodul video la care ai rămas ultima dată.
Nu. Episoadele video rămân în contul tău din aplicația Parents. Poți, inclusiv, să revezi toate episoadele a doua și a treia oară (avem mulți clienți care au făcut asta).
Programul All About Parenting este un program personal, datele de acces pentru acesta neputând fi distribuite altor persoane.
Ai la dispoziție 60 zile să testezi programul. Dacă urmărești episoadele video, pui în practică tehnicile și nu ai rezultatele dorite sau simți că, din orice motiv, aceste metode nu ți se potrivesc, îți vom returna banii achitați (pe toți).
Dacă nu ai reușit să parcurgi un capitol într-o lună sau ai rămas în urmă, vei putea să-l parcurgi în ritmul tău.
Da. Însă vei pierde oferta specială cu care ai intrat în program (și vei plăti prețul standard pentru restul ratelor).

Poți adresa oricâte întrebări sub fiecare episod video din program (timp de 1 an de când ai intrat în program). Întrebările trebuie să fie legate de episodul respectiv. Întrebările care nu au legătură cu subiectul episodului vor fi șterse pentru a menține răspunsurile relevante pentru toți membrii din program.

Un alt avantaj este că poți vedea întrebările tuturor celorlalți membri din program și poți să înveți din ele și din răspunsurile pe care le-au primit, tot atât de mult cât înveți din episoadele video.

Să parcurgi Capitolul 1 e ca și când ai citi primul capitol al unei cărți. Îți vei face o idee, cu siguranță, și vei putea decide dacă vrei mai mult. Însă nu poți pretinde că știi despre ce e vorba în carte. În mod similar, considerăm ca ai nevoie să parcurgi tot programul pentru a-ți însuși metodele All About Parenting și pentru a avea, cu adevărat, rezultate în relația cu al tău copil. Până la urmă, asta este ceea ce îți dorești, nu-i așa?
Nu, programul este unul integral. All About Parenting oferă o serie de metode și tehnici cu cap și coadă, care te ajută să devii un părinte independent. Adică să îți creezi propriile tale metode, fără să mai fie nevoie să apelezi la sfatul mamei, al vecinei sau al expertului. Considerăm că acest lucru nu este posibil dintr-un singur capitol, fiindcă metodele au multe legături între ele.
Verifică adresa de e-mail pentru că, imediat după înregistrare, vei primi un e-mail cu detalii despre cum poți începe programul. Ai răbdare 5-10 minute – uneori email-ul ajunge mai tarziu. Dacă, cumva, nu ai primit email-ul nici după 10 minute (nici in Spam), te rugăm să ne contactezi.
La plata în rate avem disponibilă doar plata cu cardul. Și e simplu. Contul tău va fi debitat lunar, timp de 13 luni de acum înainte, iar, în mod automat, primești în contul tău accesul la episoadele video.
Doar pentru părinții din străinătate, se aplică taxa de 190 lei la achiziția programului All About Parenting, pentru livrarea în siguranță, prin DHL, a tuturor materialelor cadou oferite pe parcursul programului.
Da, pe măsură ce urmărești episoadele video din program, îți vom trimite materiale și premii surpriză, care să te ajute să aplici ceea ce înveți în program. Confirmă adresa de corespondență la colegele de la Customer Care pentru că vom trimite curierul direct la ușa ta. Dacă ai alte întrebări despre program, pe care nu le-am inclus mai sus, ne poți scrie la contact@allaboutparenting.ro

Doar 243 lei/ lună. Mai puțin decât 
alocația copilului într-o lună

828 K urmăritori

Colectăm cookie-uri pentru a analiza traficul și performanța site-ului nostru web și pentru a vă oferi cea mai bună experiență personalizată de utilizator online. Nu colectăm date personale prin cookie-uri. Făcând clic pe Accept, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.