Oferta pentru All About Parenting a expirat!

De la 1 Decembrie, am lansat un nou program de parenting

All About Parenting LIVE te învață cum să crești un copil care nu trece prin viață, ci lasă o lume mai bună în urma lui.

Acesta este primul program pentru părinți ce îmbină, într-o experiență unică în România, întâlniri online LIVE, cu studiul individual, și cu o comunitate activă de părinți ce se susțin reciproc.

E un program potrivit pentru părinții cu copii de orice vârstă, fie că sunt abia la momentul renunțării la scutec, la diversificare, adaptare la grădiniță, vârsta lecțiilor pentru școală sau… prima dragoste.

Pentru a afla mai multe detalii despre noul program, dă click pe butonul de mai jos și înscrie-te la webinarul care îți răspunde provocărilor pe care le ai în acest moment.

All About Parenting este cea mai activă organizație la nivel global pentru educația părinților despre comportamentele copiilor, pe baza celor mai noi cercetări în psihologie. În ultimii 10 ani, All About Parenting a organizat peste 3.000 de seminarii gratuite, conferințe și workshopuri la care au participat peste 1.000.000 de părinți din întreaga lume. Credem că relația dintre părinți și copii este primul loc unde educația poate face cea mai mare diferență în viitor.
© Copyright 2023 All About Parenting